Tendenser

5 gode cocktailbarer

Hvor skal du drikke din cocktail efter arbejde, før middagen eller som afslutningen på en god aften? IN guider til fem gode cocktailbarer med alt fra dele-cocktails til gårdhaver, hvor du kan nyde din cocktail.

Start en festlig aften med en cocktail på en eksklusiv cocktailbar eller forkæl dig selv efter arbejde med en lækker opfriskning i solen. Cocktails kan drikkes i mange forskellige sammenhænge, men uanset hvad du vælger, så indbyder de altid til, at du sætter dig ned og tager dig tid til at nyde de velsmagende og nøje sammenblandede dråber. IN guider dig til de bedste cocktailbarer, hvor du kan få en stille såvel som festlig stund med et glas i hånden.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

5 gode cocktailbarer

Salon 39

Ved Danas Plads ligger Salon 39, en cocktailbar med et fransk brasserie. Start aftenen med lækker, simpel fransk mad som moule frites og Chevre Chaud inden du går i baren og nyder de velrystede drinks.  

Vodroffsvej 39, 1900 Frederiksberg

Curfew

Barens forskellige shakere i glas og sterlingsølv er nøje udvalgt og købt rundt omkring i verden af Humberto Saraiva Marques, der står bag Curfew. Cocktailkortet spænder bredt fra gamle klassikere til cocktails med et lavt indhold af alkohol til slet ingen og stemningen oser af gammel vinyl med jazz på grammofonen.

Stenosgade 1, København V

LÆS OGSÅ: Skøn sommerdrink med pære

Ruby

Ruby er både i familie med Brønnum og Lidkoeb, og serverer cocktails i verdensklasse. Så gode, at de har været på listen over de 50 bedste cocktailbarer i verden. Musikken er afdæmpet og aldersgrænsen 25 år, derfor tiltrækker den hyggelige cocktailbare også et mere modent klientel. 

Nybrogade 10, 1203 København K

Brønnum

Et opslag delt af Brønnum (@bronnumcph) den

Uanset vejret kan du nyde cocktails i Det Kgl. Teaters gamle billetudsalg, der nu huser den store cocktailbar Brønnum, hvis hyggelige gårdhave er en fryd, når solen er fremme. Indretningen er elegant med referencer til 1930’er og 40’erne, mens cocktailkortet er internationalt med dansk islæt og store dele-cocktails.

August Bournonvilles Passage 1, København K

Lidkoeb

Et opslag delt af Lidkoeb (@lidkoeb) den

I en baggård på Vesterbrogade finder du Lidkoeb i hele tre plan og med en hyggelig gårdhave, hvor du kan sidde under de kulørte lamper og tale afdæmpet, mens du nipper til din cocktail. Indenfor finder du på de første to etager klassiske cocktails med nordisk twist, mens den sidste er dedikeret til whisky.

Vesterbrogade 72b, København V

LÆS OGSÅ: 3 gode Aperol Spritz-spots