Tendenser

5 lækre issteder

Der skal altid være plads til en is. Sommerens absolut mest velsmagende accessorie fås som både sandwich, vegansk og lavet på nitrogen. Bliv inspireret til fem gode issteder her.

Is må der til og denne sommer er ingen undtagelse. Kast dig ud i den klassiske isvaffel med flødeskum og syltetøj eller vær modig og gå efter en fusionsis med smag af citron og birkes. Er du veganer, er der også rig mulighed for at blive kølet ned med et velsmagende og plantebaseret scoop. 

LÆS OGSÅ: Lav din egen is

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER
 

5 gode is-steder

Istid

Uanset om du er til fysik og kemi eller ej, skal isen nok smage dig hos Istid, der laver is på økologiske og friske råvarer med hjælp fra nitrogen. I butikkerne i København og Hellerup kan du få klassiske kugler, sundaes med hjemmelavede toppings og shakes til at køle ned på.

 

Nicecream Copenhagen


Is er også til veganere, hvilket Nicecream er et godt eksempel på. Her er den plantebaserede is 100 procent vegansk og fås i både bæger, vaffel, sandwich eller som en shake, hvis ikke du kaster dig ud i en af deres bowls med frossen frugt blendet til en is-konsistens sammen med enten acai, peanutbutter eller friske bær. Butikker på Nørrebro og Vesterbro i København.
 

Olivers Garage


Klassikeren på Strandvejen i Charlottenlund, hvor Arne Jacobsens smukke og gamle tankstation nu fungerer som stoppested for kaffe, sandwich og vigtigst af alt; is! Isen i de klassiske isvafler er fra Vebberup Flødeis i Hobro og lavet på rigtig fløde og med råvarer som blåbær, hasselnødder og ægte vanilje.

LÆS OGSÅ: De bedste opskrifter på hjemmelavet is
 

Isoteket

Et opslag delt af ISOTEKET (@isoteket.kbh) den

Tændt på at udfordre dine smagsløg? Så nup et scoop med rødbede og anis eller citron og birkes. Hos Isoteket på Bopas Plads på Østerbro får du fusionsis, da varianterne altid består af to forskellige ting blandet sammen. Isen er desuden gelato – italiensk for flødeis.

Social Foodies


Vil du spise is med god samvittighed, så spis den hos Social Foodies, der hjælper sociale udsatte i Afrika og Danmark. Vaflerne er hjemmelavede og fås med chokolade på indersiden, isen er økologisk og guffen med vanilje eller jordbær er to die for – for slet ikke at tale om deres flødeboller. Butikker i både København og Aarhus.

LÆS OGSÅ: Gin og tonic-is med blåbær

Læs mere om: