Tendenser

5 tips: Sådan bruger du blomstertendensen i din indretning

Lad boligen blomstre med mønstrede tapeter, møbelklassikere og genbrugsfund. Du behøver ikke gå all in på mormor-trenden, men kan nøjes med enkelte detaljer der skaber liv og farve til hjemmet.

Lige nu ser vi "mormor-trenden" gå igen mange steder i indretningen, som byder på blomstrede vægge og gamle møbler i forskellige farver. Læs med her, og find tips og inspiration til, hvordan tapet og simple accessories kan skabe et helt nyt udtryk i din bolig.

Tip 1. Adskil vægge med paneler

Ved at adskille to vægge med paneler kan du fremhæve tapetet på en nem og dekorativ måde, hvor tapeten ikke bliver for meget.

Tip 2. Nøjes med blomstrede Accessories 

Du kan vælge at gå all in og tapetsere væggene, men du kan også sagtens nøjes med at lade blomsterne pryde plakater, puder eller service.

Tip 3: Giv dine gamle møbler en klat maling

Giv dine gamle møbler nyt liv med en klat maling, der matcher detaljerne i rummet - eller måske dit nye fine tapet. 

LÆS OGSÅ: 13 klassiske indretningsfejl 

Tip 4: Gå efter loppefund

Gå på opdagelse på loppemarkeder og i genbrugsforretninger efter gamle lamper, der nemt kan få et helt nyt udtryk med en ny lampeskærm. Ofte kan du også være heldig at finde gamle og unikke billedrammer og vaser i genbrugsforretninger. 

Tip 5: Mal dit gamle trægulv 

Hvis du går efter sommerhusstemning, kan du overveje at male dine gulve hvide. Hvilken maling du skal bruge, afhænger af gulvet, men det kan f.eks. være en fordel at vælge en akrylbaseret maling, da den ikke vil gulne på samme måde som en oliemaling. 

Mere inspiration? 

Se også 9 indretningstips til hvordan du nemt og billigt kan forny dit hjem