Tendenser

7 sikre tegn på, du er et rodehoved!

Er du blevet beskyldt for at være et rodehoved? Så tjek lige, om det er sandt.

Din kæreste mener bestemt, at du er et rodehoved, men den betegnelse, kan du slet ikke nikke genkendende til. Faktisk føler du dig fuldstændig misforstået! Men måske skal du lige tjekke, om han eller hun muligvis har bare en smule ret ved at kigge lidt på vores 7 afslørende tegn. 

7 sikre tegn på, du er et rodehoved

#1: Du tænker meget over, hvad der kan ”betale sig”

”Det kan jo ikke betale sig at rede sengen, når jeg alligevel skal ligge i den igen om 12 timer!”. Har du brugt ”betale sig”-argumentet, når samtaleemnet faldt på oprydning? Hvis ja, så er det ganske enkelt fordi, du er et rodehoved.

#2: Der er sand i din taske

Den her gælder ISÆR kvinder, der går rundt med store dametasker, som de slet ikke kan administrere. Hvis der er sand i bunden af din taske, og det er mere end 5 dage siden, du var på stranden, så er du altså et rodehoved. Men mænd kan ikke undsige sig sandfælden. Tjek lige kufferten, weekend- eller sportstasken!

#3: Du har opgivet undertøjet

Engang havde du en ambition om at holde orden i din sokke- og undertøjsskuffe. Underbukser og sokker skulle foldes og lægges pænt ned, men nu ligger det hele bare hulter til bulter. Noget burde være smidt ud, noget har ligefrem huller og alt for meget når ikke engang ned i skuffen, fordi du bare snupper det direkte fra vasketøjskurven.   

Tips til et rodehoved: Indret din garderobe smart

#4: Spontane besøg udløser panik

”Du er altid velkommen til at kigge forbi”, hører du dig selv sige, men når det rent faktisk ringer på, går du i panik. Du lukker døre og skabe og skaffer de mest pinlige bunker af vejen, men du ved godt, at dit indre rodehoved har vundet – igen!

#5: Vasketøjet afløser hinanden

Hver gang du samler en bunke vasketøj og skal til at smide det i maskinen, så opdager du til din store overraskelse, at der sørme allerede ligger noget derinde. Det er stadig vådt, men du kan simpelthen ikke huske, hvornår du puttede det ind. Du ærgrer dig, hænger det og sætter en ny vask over, som du også glemmer alt om.  

Læs også: Læg dit vasketøj sammen på rekordtid

# 6: Der ligger hele måltider i bunden af dine køkkenskuffer

Ups, der røg lige lidt mel eller ris ud af pakken, og det landede på bunden af køkkenskuffen. Det var helt klart din mening at tørre det op, men så skal du jo flytte alle madvarerne, og så risikerer du, at der vælter endnu mere sukker, salt, krydderier ud af de iturevne poser. Hvilket, meget belejligt, bringer os videre til nummer 7…

#7: Alt skal rives op

Du ved godt, hvor saksen ligger, men du gider bare ikke lige finde den frem for at klippe en pakke pasta eller nødder op. I stedet hiver du bare, alt hvad du kan, og håber på det bedste. Resultatet er næsten altid en pakke, der drysser mere eller mindre.