Tendenser

7 x genial fest-pynt!

De flotteste sugerør, de fineste papkrus, skøre guirlander og anden enestående fest-pynt lige her.

Har du planer om at holde en fest i haven, på terrassen eller bare hjemme hos dig selv, så ved du sikkert også, at det er detaljerne, der tæller. Vilde sugerør, skøre guirlander og fine papkrus gør hele forskellen, når dine gæster ankommer og skal i festhumør. 

Fest-pynt er også lig med en smuk borddækning! 

Fest-pynt skaber stemningen

Hvis dine gæster fra starten kan mærke, at du altså har lagt tid og tanker i festen, så vil de også straks falde ind i stemningen. Specielle papkrus og andeledes glas er også bare en rigtig god måde at starte en samtale på. De kan betyde, at gæsterne fra første øjeblik snakker med hinanden på kryds og tværs – og det er jo hemmeligheden bag enhver god fest.

7 x genial fest-pynt  

Her får du vores bud på 7 helt geniale ting til din fest... 

#1: Syltekrukke med tappehane

Køb den her!

Stil den her syltekrukke for bordenden, på buffeten eller på et lille bord i haven, og fyld den med en skøn sommerdrink som for eksempel Limoncello Gin Fizz, og den bliver stensikkert festens visuelle midtpunkt. Når festen er slut, kan du også sagtens bruge den igen og igen.

#2: Fine bageforme

Køb dem her!

De her fine bageforme er en rigtig god måde at få en buffet til at se lækker ud. Bag for eksempel de her nemme chokolademuffins, og stil dem på buffetbordet, så gæsterne med det samme kan snuppe lidt godt til ganen.

#3: Fugle som fest-pynt

Køb dem her!

Pip, pip… Ja, det er en smule skørt at hænge fugle op, men når det er sådan nogle smukke nogle som dem her, så er fugle-guirlander det helt rigtige valg. Lad dem hænge ned fra træerne eller loftet.

#4: Sylteglas

Køb dem her!

Til den lille fest er de her sylteglas en rigtig fin måde at forkæle dine gæster og slippe for, at de tager en masse glas i brug. Lav et lille navneskilt til hvert glas, så der ikke opstår forvirring.

#5: Papkrus

Køb dem her!

Hvis der kommer mange gæster til festen, bliver det alt for dyrt at købe de fine sylteglas til alle, om så er papkrus et fint alternativ. Men det er meget vigtigt, at du ikke bare griber de første og de bedste papkrus, for der er stor forskel: De kedelige hvide krus trækker stemningen ned, mens funky papkrus tilfører festen noget.

#6: Lyskæde som fest-pynt

Køb dem her!

Så snart mørket har sænket sig, og alkoholen begynder at virke, er det en rigtig god idé at sørge for, at folk kan se, hvor de går. I mørket kan der hurtigt ske uheld! Derfor er en lyskæde både praktisk og fint fest-pynt.  

#7: Sugerør

Køb dem her!

Et fint sugerør er bare rigtig god stil, og så er der noget ved sugerør, der bare spreder gode ”vibes”.  Stemningen bliver straks afslappet, og folk mister stivheden, bliver uformelle og hygger sig mere. Måske er det bare det der med, at alle bliver børn igen.  

Læs mere om: