Tendenser

Æggebægre: Server blødkogt æg med stil

Et lækkert blødkogt æg kan ophøje din morgen! Server blødkogte æg i smukke æggebægre – bliv inspireret i galleriet med æggebægre her!

En god morgen er altafgørende for en fantastisk dag, og vil du sikre dig en god start på dagen, skal du sætte tid af til at forkæle dig selv ved morgenbordet. En god og lækker morgenmad, suppleret med et lækkert blødkogt æg, er med til at give dig energi til resten af dagen.

Se også: Koger du et blødkogt æg forkert?

Men det er ikke kun dine smagsløg, der skal forkæles ved morgenbordet. Anret din morgenmad smukt, så øjet også bliver tilgodeset fra morgenstunden. Og hører du til dem, der mener, at man får den bedste morgen med et lækkert, blødkogt æg, så anret det blødkogte æg i smukke æggebægre.

Læs også: Sådan tjekker du æggets tilstand og friskhed

I galleriet herunder har vi samlet 15 forskellige æggebægre til det blødkogte æg; smukke æggebægre, nostalgiske æggebægre, æggebægre med stil og æggebægre, der appellerer til humor ved morgenbordet. Lad også dine æggebægre stå fremme uden for morgentimerne. Brug til som dekoration i køkkenet, til opbevaring af tandstikker og nipsting eller lad dem fungere som små vaser eller krukker til en blomst eller husløg.

Se også galleriet: 10 cool nordiske køkkener

Cameron Diaz: Jeg har ikke brugt deodorant i 20 år

Læs mere om: