Tendenser

Annonce: Charmen uden for storbyerne

Har du tænkt på fordelene ved at bo udenfor storbyen? Lad dit næste hjem danne ramme om en fredeligere hverdag udenfor storbyens priszoner.

Der er noget helt specielt ved mindre byer. De har ofte en hyggelig atmosfære og et tættere fællesskab. Det kan enten være i fodbold- og håndboldklubben eller i spejderhytten, hvor børn og forældre mødes og bakker op. Flytter du i hus uden for storbyerne er der selvfølgelig rigtig mange ting du skal overveje. Den daglige rejsetid til og fra arbejde, børnenes institutioner og skoler, kvadratmeterpriserne, størrelsen på det nye hjem og afstanden til natur og grønne områder, bare for at nævne nogle.

Uden for storbyerne

Hvis du vægter naturen eller måske børnenes udfoldelsesmuligheder højere end storbylivet, så kan du nemt være en af de mange danskere, der går med tanker om at bosætte sig uden for storbyerne. Faktisk svarer en tredjedel af de adspurgte i home Boligpanel, at de helst vil bo i en mindre by eller på landet. Med de hastigt stigende boligpriser i byområderne er det nemlig uden for byerne, at man får mest plads og himmel for pengene, og så bliver der lettere råd til både hobbyrum, køkkenhave og måske endda et anneks til de store børn.

Find den rette bolig 

Der er desuden masser af muligheder for at finde den helt rigtige bolig uden at gå for meget på kompromis med storbylivet. Mange mindre danske byer har både rigtig gode pendlermuligheder og et aktivt fritidsliv. Hvis det lyder som noget for dig og din familie, så har home køberrådgivere over hele landet, der kan hjælpe dig med at finde den rette bolig. 

SE DENNE OG MANGE FLERE BOLIGER PÅ HOME.DK!

Derfor vil vi på landet

• 75 % svarer, at naturen er en af grundene til at bosætte sig uden for storbyen

• 50 % svarer, at atmosfæren er en af grundene til at flytte på landet.

• 32 % svarer, at bedre plads til fritidsinteresser er en af grundene til at flytte på landet.

• 27 % svarer, at økonomien er en af grundene til at flytte på landet.

Kilde: home Boligpanel

I galleriet nedenfor kan du se en af homes flotte boliger udenfor storbyerne:

Annonce: Charmen uden for storbyerne