Tendenser

Annonce: Fra tegning til færdig bolig

Er du til et helt nyt hjem, som ingen tidligere har slidt på, og vil du have god tid til at sælge dit gamle? Så kan en projektlejlighed være noget for dig.

Lejlighederne i byerne er mere populære end nogensinde tidligere.  Alene i København kommer der 1000 ekstra indbyggere hver eneste måned. Den høje tilvækst i antallet af beboere i landets største byer har sat gang i byudviklingen og projektbyggerierne i København, Aarhus, Odense og Aalborg.  Det er oftest de gamle industri- og havneområder, der giver rum til nye boliger med en stærk identitet tæt på den gamle bymidte.  I en lang række andre byer er kreative mennesker ligeledes gået i gang med boligprojekter, som former fremtidens bybilleder.

De nye boliger sælges tit som projektsalg.  Det betyder, at køber beslutter sig for den nye bolig baseret på arkitekttegninger, beliggenheden og 3D illustrationer. Når lejligheden står færdig, er den til gengæld opført i de nyeste materialer og med en indretning, der passer til de aktuelle tendenser og krav om komfort.  Køberen får derudover, som tak for at have ventet på at byggeriet blev færdigt, garanteret en bopæl, hvor ingen andre har slidt på indretningen, og hvor energiforbruget er på et minimum.

SE FLERE BOLIGER PÅ HOME.DK

home er en af landets førende mæglerkæder ved salg af projektboliger.  En betragtelig andel af handlerne hos home i 2015 er baseret på projekter. Desuden er der en del af disse lejligheder, der indledningsvis bliver lejet ud.  At købe boligen på projektstadiet kan give dig tid til at sælge din nuværende bolig.  En projektbolig kan også være interessant, hvis du ikke selv skal bo i lejligheden, men vil leje den ud til det unge medlem af familien.

home har bl.a. mange spændende projekter i København, Kolding, Herning, Sønderborg og Odense blot for at nævne nogle af byerne. Se projekterne og oplev de mange muligheder for at blive den første beboer i et nyt hjem her! 

Læs mere om: