Tendenser

Bæredygtige produkter under hammeren

Danmarks grønneste auktion blev skudt i gang torsdag den 2. maj på Lauritz.com og byder i år på masser af FSC-certificerede designprodukter.

For femte år i træk præsenterer FSC Danmark landets grønneste auktion, "FSC Green Goods". Det sker i samarbejde med Lauritz.com Roskilde, der er en del af Nordens største auktionshuse.

Til auktionen har FSC Danmark samlet mange forskellige produkter, der alle bærer FSC-mærket, som står for bæredygtigt træ og papir. Der er i år masser af bæredygtigt design blandt auktionerne. Det er for eksempel muligt at finde designerstole, bl.a. fra den populære, danske designer Arne Jacobsen, FDB stolene J46 og designstolen Mater High Stool - og de er selvfølgelig alle FSCcertificerede.

Blandt auktionerne findes også flotte lysestager fra det danske brand Munio, en flot Nomad stige med to tilhørende hylder fra Trip Trap og mange andre flotte FSC-varer.

- "FSC Green Goods er en helt særlig auktion, fordi der er mulighed for at byde på vidt forskellige produkttyper, som alle bærer FSC-mærket, og samtidig går overskuddet til at fremme bæredygtig skovdrift i hele verden. Jeg vil derfor opfordre alle til at besøge www.lauritz.com og se de mange produkter. Der vil helt sikkert være noget for en hver smag", siger Morten Hadsund Brodde, FSC Danmark.

Flere danske virksomheder støtter op om FSC-mærket ved at donere FSC-produkter, som vil blive bortauktioneret til auktionen. På fsc.dk/greengoods er der en liste over alle virksomhederne og de donerede produkter. Læs mere om auktionen på lauritz.com og byd på produkterne.

Støt arbejdet med at fremme bæredygtig skovdrift
Målet med auktionen er at slå et slag for FSC-mærket, som sikrer ordentlige forhold for skove og mennesker i hele verden. Selvom skovproblematikker kan virke fjerne, er én af løsningerne nær, nemlig ved at vælge FSC-certificerede produkter. Overskuddet fra den grønne auktion går ubeskåret til FSC Danmarks arbejde med at fremme FSC-mærket og dermed bæredygtig skovdrift. Lauritz.com Roskilde donerer både køber- og sælgersalær til det gode formål.

Byd på produkterne på www.lauritz.com fra torsdag den 2. maj 2013.

Auktionen FSC Green Goods løber i 10 dage frem til søndag den 12. maj.

For mere information kontakt:

Morten Hadsund Brodde • tlf. +45 2060 6577 • [email protected]www.fsc.dk

Læs mere om: