Tendenser

Billige lamper: Få design-lamper til små penge

Smukke lamper er den bedste måde at få dit hjem til at ligne en million og med de her billige lamper, behøver det ikke koste kassen at få design-lamper.

Du har sikkert prøvet at flytte (ellers er du godt nok heldig!). Alt skal pakkes i kasser, i flere uger inden selve flyttedagen har du planlagt, hvad der skal med over i det nye hus eller den nye lejlighed. Du har smidt ud, sorteret og købt nye ting, der binder indretningen i den nye bolig smukt sammen, men når flytning og indretning er overstået, går du i stå!

Mere til design-lamper end billige lamper? Læs med her!

Billige lamper mod indretningslammelse   

Det er en klassisk flyttefejl at glemme alt om lamper – eller bare udskyde beslutningerne. Lamper er nemlig det, der sætter prikken over i’er, giver lys og lyst til at opholde sig i rummet, og så er det tit en udgift, der løber op. Derfor bliver lampe-projektet sat på standby, indtil kontoen igen er fyldt, og så stranden den der. Af den grund har vi fundet nogle billige lamper, som dit budget kan rumme, så du endelig kan blive helt færdig med at indrette dit hjem.

10 billige lamper lige her!

Her er vores favoritter i kategorien billige lamper, der liger dyre design-lamper. Gå på opdagelse ...

#1 Loftslampe i messing

Køb den her!

Rigtig flot messinglampe fra House Doctor, der både kan hænge alene i et hjørne eller flere sammen over spisebordet. Prisen er 450 kr. pr. stk. 

#2 Smokey bordlampe

Køb den her!

På et skrivebord eller en skænk er den her smukke smokey lampe rigtig flot. Den giver ikke nok nok lys til at fungere som arbejdslampe, med den skaber en fantastisk stemning. Prisen er 1500 kr.

#3 Kreative lamper

Køb den her!

Endnu en kreativ og billig lampe, der ser meget dyrere ud, end den i virkeligheden er. Prisen er 999 kr. pr. stk, og den findes i flere farver.

#4 Vintage gulvlampe

Køb den her!

En flot gulvlampe i retro-look, der pynter i enhver stue. Den kan fås i flere størrelser, men denne koster 699 kr.

#5 Pendel i beton

Køb den her!

Anderledes pendel i beton og træ, der passer perfekt ind i et moderne og minimalistisk hjem. Prisen er 999 kr. 

#6 Rund pendel

Køb den her!

Den runde lampe på dette foto koster 1190 kr., og det er en stilfuld og enkel lampe med flot form og med et robust indtryk. Lampeskærmen er fremstillet af farvet glas med røggrå nuance og spejloverflade.

#7 Boble-lampe

Køb den her!

En boblende og flot lampe som minder om sæbebobler og med garanti vækker opmærksomhed i dit hjem. Lampen består af en lyskilde og rundt om 12 dekorative glasbobler. Prisen er 1010 kr.

#8 Bordlamper

Køb den her!

Lampefoden er enkel, men en flot detalje på kommoden, i reolen, i vinduet eller hvorfor ikke på en bunke med blade på sofabordet. Prisen er 495 kr.  

#9 Væglampe i kobber

Køb den her!

En flot lampe til væggen som passer perfekt til en nøgen pære. Lampen har kobbernuance og bliver en flot detalje i entréen, soveværelset eller ved siden af sofaen. Prisen er 699 kr.

#10 Lofts-lamper i messing

Køb den her!

En meget enkel og rustik lampe udført i messing, hvor der omkring lampens fatning sidder en rund ring i messing og langs kanten en snor, som tænder/slukker lampen. Prisen er 849 kr. 

Læs mere om: