Tendenser

Black Friday: Få overblik over de gode tilbud

Til Black Friday giver udvalgte butikker dig klækkelige rabatter på deres sortiment, så der er god grund til at sidde klar ved tasterne. Vi guider dig til de bedste butikker inden for bolig og livsstil.

Black Friday er en forholdsvis ny tradiotion i Danmark - dagen, hvor butikker og webshops i 24 timer giver dig flotte rabatter på deres varer. En god undskyldning for at klikke dig til køb af de ting, du har sukket efter hele sæsonen - eller at få nogle af årets julegaver i hus inden december!

Vi er vilde med dagen og guider dig her til nogle af vores yndlingsshops.

Black Friday 2015

Designdelicatessen.dk

Få 18 % rabat på designdelicatessens sortiment, hvor du kan gå på jagt i næsten 200 brands. Rabatkoden på Black Friday er bfdk18.

Cahetu.dk

Shop lækre boligbrands, og få 20 % i rabat på alt undtagen allerede nedsatte varer på cahetu.dk til Black Friday. Brug koden blackfriday.

Livingshop.dk

Livingshop har endnu ikke meldt deres rabatter ud, men med lækre brands som Normann Cph, By Lassen og Muuto venter vi spændt!

Trendyliving.dk

Og hos Trendyliving er vi spændte på, hvilken rabat netshoppen disker op med, så vi kan tilfredsstille vores shoppetrang i deres lækre sager.

Lampemesteren.dk

Smukke lamper og belysning med 20% rabat på Black Friday. Hos Lampemesteren bruger du rabatkoden blackdk for at få de gode tilbud, når du shopper.

Kaffetilbud.dk

For alle kaffeelskere er der rabatter på op til 61% at hente hos Kaffetilbud! Slå dig løs i bl.a. kapsler, kaffebønner og kapselholdere.

Helsebixen.dk

Her kan du finde besparelser på op til 50% - bl.a. på en Russel Hobbs juicer, men dette gælder dog kun de 20 første. Så her er det om at slå hurtigt til!

Bogogide.dk

Hold øje med Bog & idés rabatter på udvalgte bøger, herunder også kogebøger, og andre produkter som spil og ting til børnene. Her er rigtig gode muligheder for julegaveshopping!

Gucca.dk

Flere bøger! Når Black Friday starter, kan du her finde ca. 100 produkter fordelt på forskellige kategorier til rigtig gode priser.

Coolstuff.dk

Coolstuff er stedet, hvor du finder det, du ikke vidste, du manglede - og et rigtig godt sted at købe jule- og kalendergaver. På Black Friday kan du finde ca. 50 produkter til super priser.