Tendenser

Bo smukt med lækkert tapet

Tapetet har fået et comeback og pryder i dag væggene i mange boliger. Find inspiration til, hvordan du kan bruge tapet i dit hjem her!

Tapet har i en årrække været røgt i glemmebogen, men nu er der nærmest sket en revolution, og i dag kan du finde tapeter i alverdens smukke og dekorative farver og mønstre, som kun venter på at pryde dine vægge og skabe finhed i din bolig. Hvordan du vælger at indrette dit hjem med tapet, er det kun fantasien, der kan sætte grænse for.

Læs også: Få et lækkert hjemmekontor
 

Tapet som vægdekoration

Et tapet kan tjene som en stemningsskabende baggrund i din stue, entré, soveværelse eller andre rum i boligen. Vælg et lyst og roligt tapet, hvis du har møbler og interiør i larmende farver, eller vælg et vovet tapet, der tiltrækker ekstra opmærksomhed, hvis din indretning er kendetegnet ved at være lys og underspillet - måske med præg af det nordiske og minimalistiske. Prøv for eksempel at:

• bruge tapet på en enkelt væg i rummet
• eksperimentere med forskellige tapeter i samme rum
• at tænke grafiske udtryk og indslag i boligen, når du vælger dit tapet

Læs også: Få stilen: Loungestemning i stuen

Er der en kreativ sjæl født i dig, er det nemt at skabe smukke løsninger i boligen med tapet. I galleriet nedenfor har vi samlet nogle idéer til, hvordan tapet kan bruges dekorativt og steningsskabende i boligen - idéer, der er lige til at kopiere og gøre efter.

Se også boligen: Storybolig, der overrasker

Galleri: Kendte i Burberry trenchcoats

Læs mere om: