Tendenser

Boligbloggerens tips til kunstkøb

Det er ikke dyrt at pryde sine vægge med god kunst i dag. Køb grafiske print – boligbloggeren bag boligcious.dk guider dig her.

Malene Marie Møller arbejder med indretning, styling og er boligbloggeren bag boligcious. dk. Hver dag anbefaler hun en plakat på boligbloggen, og hun får tilsendt bud på 'Dagens poster' fra ca. 200 kilder hver uge.

Se også galleriet: 25 plakater til stuen

Malenes tips til kunstkøb
Små litografier og grafiske print er et godt sted at starte, for de kan produceres i større antal og sælges billigere end unika til fx 100-200 kr. på nettet, så hold øje med unge grafikere og med relevante blogs, imens du bliver klogere på din smag.
- Hvis du kan lide en tegning eller et print, er det lige meget, om det koster 50 kr. eller 1.000 kr., siger boligbloggeren, Malene Marie Møller, som selv kan komme til at købe 2-3 grafiske print på en dag.

Se også: 5 dygtige boligbloggereNye grafiske trends
- Der er rigtig mange mindre litografier og grafiske print, som kan købes fra 80 kr. og opefter. Det er selvfølgelig lidt kommercielt, men jeg synes, det er en god måde at blive fortrolig med kunst på. Fotokunst er også oppe i tiden, og selvom mange af os tror, vi selv kan lave kunst på Instagram, er det altså ingenting imod, hvad de professionelle fotografer bidrager med. Idoldyrkning af kendte skuespillere og musikere er den tredje tendens, jeg kan se er på vej. Fx bliver den engelske model fra 80'erne Twiggy igen brugt som motiv. Desværre er jeg ikke så flittig til at gå på gallerier. Måske fordi jeg alligevel ser så meget. Jeg har ca. 200 kilder, der sender nye links i løbet af ugen, siger Malene Marie Møller.

Se Dagens Poster på Boligcious.dk

Læs mere om: