Tendenser

Boligtrend: Pure Nordic

På Ålandsøerne midt mellem Finland og Sverige lever den rene nordiske tone, som igen er fremme i boligindretningen med sarte blå og helt lyse farver.

På Ålandsøerne midt mellem Finland og Sverige lever den rene nordiske tone, som igen er fremme i boligindretningen med sarte blå og helt lyse farver. Vi henter ideerne fra en smuk gammel trævilla ved vandet.

Her i det rummelige spisekøkken hersker den rene nordiske indretningsstil med havets og himlens grå og blå toner i et lyst og let univers, hvor nye og gamle ting kan mødes harmonisk. Ann-Sofie Mattson Wallén er grafisk designer, og det er hendes køkken, vi har besøgt i Mariehamn på Ålandsøerne, hvor hun er født, flyttet fra og siden er vendt tilbage til. Hendes stil er en personlig tolkning af den nordiske trend, som gennemsyrer mange af nyhederne, vi kommer til at se i det kommende år. De blå 7'er-stole er Arne Jacobsens klassikere. Spisebordet er et arvestykke, som har tilhørt den engelske ambassadør i Helsingfors. Gardinet er fra Marimekko, og på væggen ses grafiske blade af en lokal Ålands-kunstner, Barbro Erikson. Gulvet er holdt i en farveskala, der afspejler havet og himlen omkring de små øer i Østersøen.

Fang selv stilen i vores flotte og inspirerende fotogalleri her.

Mad & Bolig har undersøgt de kommende boligtrends her i 2010, og her er to andre bud på, hvordan du skal indrette din bolig:

Urban Nature
Trendy Tradition

Læs mere om: