Tendenser

Boligtrends i april

Bronze, blæk, mønstret eller genbrugsmøbler? Find april måneds hotteste boligtrends i vores galleri.

Det er svært at få øje på den røde tråd blandt forårets boligtrends, hvor der skal gøres plads til både de varme og kolde farver. Dog er der en tilbageskuende tendens at ane, hvor vi i stigende grad søger tilbage til velkendte materialer som træ og bronze.

Læs også: Indret med kobber!

Bronze og træ

Bronze har sat sit tydelige aftryk på forårets trends og er blevet et must-have i ethvert hjem. Stort set alt fra kander til puder bliver for tiden produceret i bronze. Bronze har en varme med sig, og ser rigtig godt ud både alene og i flok. Overvej de tynde lysestager, som dem fra Miss Living, der er ret underspillede i stilen og samtidig super elegante i al sin enkelthed.

Læs også: 10 designs vi tror på i 2014!

En anden trend, som vi har kunnet spotte i foråret, er den voksende interesse for upcycling. Genbyg har lavet nogle flotte møbelstykker af kasserede trævarer og designet nogle lækre møbler af trævaren. Se for eksempel deres kubereol i råt look, som er lavet af gamle fyldningsdøre.

Læs også: Sådan får du en smuk altan!

Industri, farver og forår

Og skulle det være et råt look, du er ude efter, skal du tjekke lamperne fra Copenhagen pendel ud, der med et industrielt look som forbillede har kreeret nogle flotte pendler. Bliver det for meget industri med den sorte eller grå, så prøv en anderledes udgave i rosa eller grøn.

Der er også noget for de modige. For eksempel er sofaer med kunstneriske tryk meget hotte for tiden, og skal der knald på spisebordet, er dugen med blækprint måske lige dig. Den ville i hvert fald passe godt til den knaldgule Ursula-kande, som Kähler har vakt til live igen, efter at den har været væk fra markedet i fire år.

Boligtrends i april

Læs mere om: