Tendenser

Boligtrends: Indret med stål

Vil du være med på bolignoderne anno 2015, er der én trend, du bør skrive dig bag øret: Stål! Er du ligesom os vild med det smukke metal, så læs med her, hvor vi giver dig tips til at bringe den kølige tendens ind i dit eget hjem.

Stål og metaller har en tidløs coolness over sig, som harmonerer godt med den minimalistiske, nordiske stil, der har præget vores skandinaviske stuer gennem længere tid.

Læs også: Indretningstips med skydedøre

Indretning med elementer lavet af stål giver dig rig mulighed for at lege med stil og udtryk, hvad enten du er til det industrielle udtryk eller en mere enkel og stringent stil. Afprøv fx tendensen med få elementer af rustfrit stål for et klassisk og stilsikkert udtryk, eller kast dig ud i interiør af slidt og upoleret stål for et råt og industrielt look.

I Mad & Bolig finder du altid inspirerende boliggallerier og præsenteres for de nyeste boligtrends!

Gå til stålet

Er du på udkig efter interiør og møbler af stål til dit hjem, kan du med fordel lægge vejen forbi nogle af landets mange loppemarkeder, som ofte bugner af smukt stål i alverdens afskygninger. Hold særligt øje med skåle, lysestager og andet nips af poleret stål eller store industripendler, gamle arkivskabe og kontormøbler. 

Læs også: Få indretningshjælp til køkkenet

Har du ikke held på dine loppebesøg, kan du finde et stort udvalg af interiør af stål blandt mange danske og udenlandske brands.  

I galleriet nedenfor kan du finde inspiration til indretning med stål i dit eget hjem:

Indret med stål

Der kan forekomme affiliate-links i artiklen.