Tendenser

Borddækning i det fri: 7 tips til dit sommerbord

Sommer og godt vejr kalder på middag udenfor. Saml dine nærmeste til et afstandsmåltid ved vandet, i sommerhuset eller på terrassen i haven. Vi har samlet 7 tips til dit sommerbord.

Et måltid udenfor i det danske sommervejr, er en god måde at samle venner og familie på.

Dæk op til middag med afstand ved vandet, i sommerhuset eller i haven.

Nedenfor har vi samlet 7 tips til dit sommerbord.

SE OGSÅ: 14 sommerhuse, du kommer i feriestemning af 

1. Hold det simpelt

Nyd en middag til lyden af havets brusen. Hold borddækningen simpel med det mest nødvendige service og en simpel dug i naturlige materialer, og lad naturen være det bærende element. Dugen hedder Celebrate og er fra Juna.

2. Brug naturlige farver

Nyd en afslappet morgenmad ved vandkanten. Tag et tæppe under armen og lad farverne på dine tekstiler afspejle naturen, for at inddrage dine omgivelser. Vattæppet og hynden er fra Juna.  

3. Vær tro mod dine omgivelser

Vær tro mod dine omgivelser og naturens organiske former. Dæk et bord med rustik keramik, mørke tekstiler og råt bestik. Skab sammenhæng i borddækningen ved at lade det samme tekstil gå igen flere steder. F.eks. dug, servietter og plaid. Stofservietten fås i ni forskellige farver og er fra The Organic Company.

4. Udnyt havens muligheder

Udnyt havens træer til at hænge lyskæder og lamper op i, og skab en autentisk stemning omkring bordet. Samtidig kan I søge skygge her, hvis solen bliver alt for varm. Interiør fra House Doctor.

SE OGSÅ: 6 lækre sommerdrinks

5. Skab et personligt udtryk

Dæk bordet i nedtonet farver og med organiske former, for at skabe variation i borddækningen. Skab samtidig et personligt og afslappet udtryk i din borddækning, ved at dække op med forskellige tallerkener. Borddækningsudlejning fra A Table Story.

6. Brug vilde blomster

Havens terrasse kan hurtigt trylles om til en farverig setting. Pynt bordet med små og store glasvaser fyldt med sæsonens vilde blomster. Find det enkle service frem for at skabe harmoni. Dug fra Georg Jensen Damask.

7. Skab et enkelt bord

Dæk et enkelt bord med farverigt keramik, og arrangér små samlinger af vaser, skåle og tallerkener, der gør udtrykket roligere. Dug fra Georg Jensen Damask.

SE OGSÅ: Altan, terrasse eller have: Sådan vælger du de rette møbler