Tendenser

De 11 bedste steder at shoppe plakater og kunstprint

Er du på udkig efter nyt vægkunst til boligen? Det kan være svært at navigere rundt blandt de mange webshops og butikker, der forhandler plakater og kunstprint. Derfor har vi samlet vores bud på 11 steder, hvor du kan gøre gode fund.

Kunst på væggen er ofte prikken over i'et i en personlig indretning.

Og så er plakater og kunstprint en perfekt måde til at få liv og farver ind i boligen. 

Men hvor kan man gøre de bedste fund? Det kan være svært at finde de bedste blandt de mange webshops og butikker, der forhandler vægkunst. 

Derfor har vi her på siden samlet 11 danske webshops, hvor du kan gøre gode og unikke fund - og endda til rimelige priser. 

SE OGSÅ: 12 tips til at indrette med kunst og plakater 

De 11 bedste steder at shoppe plakater og kunstprint

Edition Copenhagen 

Edition Copenhagen har et stort udvalg af litografier fra både etablerede og nye kunstnere. Prisen er i den højere ende, men til gengæld kan du her få fingrene i helt unikke litografier, der kan være svære at finde andre steder. 

The Poster Club

Hos The Poster Club kan du finde moderne plakater og kunstprint, der passer perfekt ind i den skandinaviske indretning. De har desuden et bredt udvalg af plakater, der spænder fra abstrakte illustrationer til virkelighedsnære naturprint, og i forskellige prisklasser, så alle kan være med. 

Louisiana

Museumsplakater har i mange år været populære, og specielt Louisianas plakater hører til blandt de mest ikoniske. Nu har den famøse museumsbutik, der tidligere har vundet prisen som verdens bedste museumsbutik, fået en webshop, der gør det muligt at købe de fine plakater online.

Her kan du finde alle de populære plakater, som blandt andet den farverige Walton Ford "baba" plakat og Picasso "Tête de femme" keramik-plakaten. 

Empty wall

Empty wall forhandler plakater fra blandt andet Galerie Maeght, Hein Studio og Paper Collective - til gode priser. Og så har butikken oven i købet lanceret flere bærdeygtige tiltag, der gør, at du kan shoppe med en god samvittighed. 

Bendtsens 

Bendtsens sælger, ligesom Edition Copenhagen, litografiske plakater, der er flot og grafisk kunst. Bendtsens sælger også fine håndforgyldte rammer til plakaterne, der alle er individuelt fremstillede, således at hver indramning bliver unik. 

Stilleben

Den danske interiørbutik og webshop Stilleben må siges at være en klassiker, hvad angår stilsikre fund til boligen. Ligesom med deres keramik og glas, har de også et fint udvalg af håndplukkede kunstplakater med farverige motiver, der passer perfekt ind i den nordiske og moderne bolig. 

Et stort udvalg kan ofte gøre beslutningen svær, så er du til et mere begrænset og håndplukket udvalg, er Stilleben stedet, hvor du skal på udkig. 

Just spotted

Just Spotted har plakater fra mere en 100 forskellige kunstnere. De forhandler abstrakte plakater, bykort, citatplakater, fotokunst og meget mere. Shop her, hvis du vil have et stort udvalg af plakater i alverdens motiver og farver. 

Arthus

Arthus designer æstetiske kunstplakater på baggrund af originale værker, som bliver udviklet i tæt samarbejde med kunstneren. Alle plakaterne bliver desuden printet på FSC-certificeret papir, og bliver først lavet, når de er bestilt. 

Paper Collective

Leder du efter håndplukkede plakater og kunstprint, er Paper Collective et besøg værd. Her finder du unikke plakater fra kunstnere fra hele verden, der passer perfekt ind i et moderne hjem.

The Wall market

The Wall Market forhandler de flotteste kunstprint med motiver, der kan spænde fra en hvid puddelhund til en gul taxa i Miami. Shop her, hvis du er til kuntsprint med farverige og detaljeprægede motiver. 

Poster & Frame 

Hos Poster & Frame kan du finde et bredt udvalg af plakater i skandinavisk design. Derudover har de også et stort udvalg af deres egne håndlavede rammer i forskellige farver og størrelser.

SE OGSÅ: 11 bolig-webshops, du skal kende