Tendenser

De 4 hotteste trends til stuen

Så er det tid til at opdatere stuen, og her er de 4 trends, som du skal holde øje med i AW16.

Jo koldere det bliver udenfor, jo mere tid tilbringer vi automatisk i vores stue. Den bliver omdrejningspunkt for hverdagsafslapning, fester og kærestehygge. Derfor er det også helt naturligt, at vi får lyst til at give stuen en makeover. Den skal lige løftes ind i den nye sæson.
Læs også: 3 musthaves til stuen

Små forandringer

Heldigvis kræver det altså hverken nyt tapet eller gulv at gøre stuen klar til efteråret og vinteren 2016. Bare nogle få trendy ting. Vi har udvalgt AW16’s hotteste trends, og fundet noget boligtilbehør, der repræsenterer hver sin trend. Se med her:

Trend 1: Dyb grøn

Generelt er de mørke nuancer hotte i efteråret og vinteren 2016. Dybe blå, grå, lilla og grønne nuancer giver stuen et hyggeligt og eksklusivt look. Det er især trendy med mørke farver på væggene, men inden du går ud og køber maling eller tapet, så har vi et lettere og billigere alternativ: Nemlig en fin grøn hylde. Find den her!

Trend 2: Store blomster

Grønne planter har domineret i flere sæsoner, og den botaniske trend fortsætter også ind i de kommende sæsoner, men nu i form af store blomster. Tæpper, tapet og puder med blomsterprint er med til at minde os om lysere tider og gøre stuen til en sommerlig oase, når sneen daler udenfor. En prisbevidst måde at udleve trenden er ved at købe friske blomster til hjemmet eller ved at hænge dem på væggen som herunder. Find den her!

Trend 3: Eksklusivt dyreprint

Glem alt om puder i syntetisk stof med leopardprint eller zebrastriber. I efteråret, om vinteren og faktisk ret langt ind i det nye år er eksklusivt dyreprint hot – altså dyr printet på tekstiler og tapet. Billeder af fugle eller, som her, puder med jungledyr er den nemme måde at få dyrene ind i stuen. Find dem her!

Trend 4: Den blå sofa

Det er selvfølgelig lidt farligt at skifte hele sofaen ud for at være med på en trend, men dette efterår og denne vinter er der altså ikke noget mere hypet end den blå velour- eller fløjlsofa. Den er det eneste rigtige, hvis du vil være med der, hvor det sner. I den lidt billigere version kan man jo vælge at ombetrække sin sofa. Find denne her! // Eller find sofaen fra artiklens forside her!

Hent inspiration til din stue i vores store galleri ...

25 stuer 2016