Tendenser

De 5 største bolig-trends på Instagram lige nu

Vi finder hele tiden ny boliginspiration, når vi gennemsøger nettet for idéer, og særligt på Instagram opstår mange nye tendenser. Her har vi samlet de fem største Instagram-trends lige nu, som du nemt kan integrere i din egen indretning.

Når du scroller gennem Instagram, er der sikkert nogle trends, du pludselig ser alle vegne. På de sociale medier breder en tendens sig lynhurtigt - tænk fx bare på skumspejlet, der pludselig fyldte hele Instagram i foråret.

Fang de største Instagram-trends

Men hvordan når man lige at hoppe med på bølgen af Instagram-trends, når nye trends hele tiden kommer og går? Det handler om at holde øjne og ører åbne. Det kan virke som et fuldtidsarbejde, men vi har samlet fem af største Instagram-trends lige nu, så du kan blive inspireret.

 

Muranoglas ser vi mere og mere af - og det er i alle afskygninger. Både fine bordlamper, skønne drikkeglas og smukke vaser, som med det særlige glas får et unikt udtryk.

Vi har efterhånden set de snoede stearinlys i nogle måneder, men den seneste tid er andre stearinlys i sjove former og farver dukket op på Instagram. 

Hvis du følger smarte influencers, er du måske stødt på den formfulde og farverige kop af Peter Shire på Instagram. Hver enkelt kop er unik, og det er måske det, der gør kopperne så populære? De har i hvert fald for længst gjort indtog på Instagram.

I takt med at de sjove lys i forskellige former er kommet frem, er en klassiker af en lysestage også vendt tilbage. Det drejer sig om liljestagen i guld, som vi ser flere og flere steder på Instagram.

View this post on Instagram

Home is where the great mirrors are 🔎

A post shared by MARIE WIBE JEDIG (@mariejedig) on

Pastelfarverne har været en trend længe, men vi kan ikke komme uden om, at de bare stadig er et kæmpe hit på Instagram. Det er ikke bare små nipsting, sengetøj eller en skål til servering, der trender i de fine farver, det drejer sig i særdeleshed også om vægge i de lyse toner, og møbelbrands laver også versioner af designklassikere i pastelfarver. Kig bare efter på Instagram.

 

Mere inspiration?

Læs vores guide til 16 boligprofiler, som du skal følge på Instagram.