Tendenser

Du kommer i sommerhumør af H&Ms nye kollektion

H&M Home lancerer til maj deres nye sommerkollektion, som vi helt sikkert skal have fingrene i!

Sommeren er lige på trapperne, og det betyder smukke sommerkollektioner fra mærker som H&M Home. Og du kan godt glæde dig. H&Ms nye kollektion lægger i den grad op til udendørshygge både derhjemme og på stranden.
Inspirationen er blandt andet hentet fra havet og fra grønne planter, og så er den piftet op med farver som pink og gul for at få den ægte feriestemning.

H&M er bedst kendt for deres tøjkollektioner, men valgte i 2009 at lancere H&M Home. Home-kollektionen tog fart med det samme, og siden hen har udvalget af tekstiler og accessories til hjemmet vokset sig større og større. Ligesom med deres tøjbrand består kollektionerne af stilfuldt og tidstypisk design, som alle har råd til. Derfor tyr mange til det svenske brand, hvis hjemmet skal have en hurtig opfriskning.

Se også: Vores favoritter fra Søstrene Grenes sommerkollektion

H&M Home består hovedsageligt af tekstiler såsom puder, håndklæder eller viskestykker og andet interiør i form af greb, skåle og små opbevaringsæsker. Alt, hvad du har brug for af nips til hjemmet.

Kom i sommerstemning
Vi blev ekstra glade, da H&M annoncerede, at deres sommerkollektion allerede rammer butikkerne til maj. Inspirationen til denne kollektion er ikke til at tage fejl af. Naturens farver og former danner rammerne om kollektionen, som oser af dagdrømme, hygge, eksotisk boheme og lange lunefulde sommerdage. Den vil helt sikkert få dig i sommerhumør.

Se også: Her er de tre hotteste trends til foråret

Eksotisk interiør
Farvepaletten spreder sig fra himmelblå og sart pink til grønne og beige farver, som vil pynte i ethvert hjem, både inde og udenfor. Den nye kollektion får os til at længes efter sommer og ferie, så imens vi venter, kan vi lige så godt lade os inspirere af H&M Homes sydlandske stemning. 

H&M's tropiske sommerkollektion

Kollektionen oser af eksotisk boheme-stil og får os til at drømme om ferie allerede nu. Du kan finde produkterne i alle landets Home-afdelinger samt på hm.com fra maj til juli. 

H&M