Tendenser

Efterårets lækreste lagersalg

Få lækkert interiør og tilbehør fra kendte brands til efterårets 6 lækre lagersalg.

Det er selvfølgelig trist at sige farvel til sommeren, men starten på efteråret betyder samtidig begyndelsen på efterårets gode lagersalg. Forkæl din bolig med lækkert designinteriør til ekstra nedsatte priser. Læs med her, og find det lagersalg i Danmark, der passer til dig og din smag. 

Læs også:  5 webshops hvor du kan gøre et røverkøb

Fritz Hansen Lagersalg

Den 6. oktober kl. 16.00 Allerødvej 8, 3450 Allerød

Kom til lagersalg hos Fritz Hansen. Udgåede og assorterede udstillingsmøbler bliver solgt til priser der er yderst fordelagtige. Møblerne kan ikke byttes eller tages retur, og betaling foregår kun med dankort. Få adgang til dette lagersalg ved at læse mere her! 

Georg Jensen Damask Lagersalg

Den 9. – 11. september Dieselvej 1, 6000 Kolding

Find en masse accessoires i udgåede farver og designs til stærkt nedsatte priser hos Georg Jensen Damask. Find blandt andet Damaskduge, frotté, viskestykker og sengelinned. Kvaliteten vil stadig være i højsædet, selvom priserne er lave. Læs mere her! 

Imerco Lagersalg

Den 15. – 18. september Fuglsang Allé 2, 7000 Fredericia

Imerco holder kæmpe lagerslag med alle de kendte mærker og brands. Spar op til 70 %, og find kvalitet til en lav pris. Til lagersalget vil du blandt andet kunne finde Kähler, Södahl, Eva Trio, Eva Solo, Rosendahl, Kitchen Aid, Karen Blixen samt mange flere. Der vil være et bredt udvalg af køkkenudstyr, tekstiler, julepynt og elektronik, men husk at ingen varer kan byttes, og det er kun muligt at betale med dankort eller kontant. Læs mere her!

Rice Lagersalg

Den 3. – 5. november Havnegade 100 E, 5000 Odense

Rice holder lagersalg, og her kan du finde masser af spændende brugskunst i skønne farver. Der vil være et bredt udvalg af både tasker, opbevaring, tæpper, pudebetræk, smykker og meget mere. Læs mere her!

Interstudio lagersalg

Først-til-mølle. Gl. Køge Landevej 22, 2500 Valby

Gør et godt køb på alt fra design møbler, lamper, accessories og tæpper med vores lagersalg. Der er 20% rabat oveni alle varer på outlet. Læs mere her eller kontakt Interstudio på tlf.: 4054 9510 for at høre mere. 

Steel Function of Scandinavia Lagersalg

Den 2. & 3. november Lene Haus Vej 7, 7430 Ikast

Find brugbare designprodukter til køkkenet og bordserveringen i høj kvalitet, og få et stort udvalg af både plastic- og porcelænsprodukter til dette lagersalg. Der kan betales med både Dankort, Swipp og Mobilepay. Dette lagersalg bliver afholdt sammen med Neon Living. Læs mere her!

Læs også: 6 gode lagersalg til din bolig