Tendenser

Efterårets tendenser

På en regnfuld og varm sommerdag valfartede Mad & Boligs redaktion til årets store designmesse ”Defining Scandinavia” i Øksnehallen i København for at spotte hvilke bolig- og interiørtrends, vi kan glæde os til i efteråret. Tendensen var tydelig: Lilla og grønne nuancer i kombination med skinnende metallic-materialer som kobber, sølv og guld er noget af det, vi skal omgive os med i boligen, når vi går efteråret i møde.

Farven lilla og årets farve
Farven lilla i alle nuancer - fra den lyse sarte, til den varme blomme - spås til at efterårets store farve. En farve som også går igen, og som er kåret til at være årets farve er smaragdgrøn. Den grønne farve dukkede op i mange designs i de smukkeste nuancer lige fra mint til petroleum. De dæmpede varmer farver giver da også et frisk pust til de sarte pasteller og pangfarver, som har domineret boligverden den senere tid.

Miks og match
Pangfarverne og pastellerne er dog alligevel ikke helt ude af billedet. De er tværtimod på elegant vis mikset med de afdæmpede blommefarve og kraftig petroleumsfarve, som vi for eksempel kunne se hos designfirmaet Applicata.

Metallic
Kobberfarvede pendeller fra NUD Collection og anderledes bestik i guld og oxyderet sølv var noget af det, som vi var særligt vilde med. Også en skammel i enten mint eller kobberfarve fra den engelske design Max Lamb var i blandt vores favoritter.

Se flere af vores favoritter fra Defining Scandinavia i galleriet herunder.

Se Kates skønne ventegarderobe

Læs mere om: