Tendenser

En pastelfarvet bolig

Gå ‘all in’ med de milde pasteller. Mal væggene, og køb en rosa sofa, eller integrer de douce farver med små farvestænk på puder, lamper og tæpper. Du finder inspiration her!

Pastelfarver hører ikke kun den feminine bolig til. Pastel- og douchefarver matcher både den moderne og klassiske bolig, den rå og rustikke og ikke mindst den sarte og romantiske. Det kræver bare lidt tilpasning. Her er hvad, du skal tage højde for, når du vil have pastelfarver til at passe ind i de forskellige indretningstilarter:

Læs også: Boligindretning og farveleg
 

En moderne og klassisk bolig

Blød det klassiske look op med pasteller på tilbehør, i grafiske mønstre og på afgrænsede flader. Pasteller går også smukt sammen med alle træsorter, som oftest ses i den klassiske bolig.
 

En rå og rustik bolig

Match støvede nuancer med møbler i træ, blankt stål og jern. Tænk i kontraster i både farver og materialer, så får du et sammenhængende smukt udtryk.

Se også boliggalleriet: Feminin luksus
 

En sart og romantisk bolig

Vær ikke bange for at sætte pasteller til bløde materialer og feminint design, men husk grå nuancer, rå motiver eller en enkelt dyb farvenuance til at give kontrast.

Læs også: Inspirerende stilleben til boligen

Se flot boligtilbehør i pastelfarver i galleriet herunder...

En pastelfarvet bolig

Læs mere om: