Tendenser

Erfarne iværksættere lancerer smart sommerhusudlejningsplatform

En ny udlejningsplatform har set dagens lys. En række erfarne iværksættere har nemlig lanceret en helt ny platform med håndplukkede sommerhuse i smukke og naturrige omgivelser. Læs mere om det nye tiltag her, og find dit næste feriemål.

Danskerne har – særligt efter Coronakrisen – fået øjnene op for Danmark som et attraktivt feriested. Og dét har fået kreative, danske iværksættere til, at udnytte situationen og finde på nye måder at udleje sommerhuse på.

En helt ny udlejningsplatform

Den nye udlejningsplatform ’Landfolk’ er udviklet til den nye generation af sommerhuslejere, der måske normalt ville booke et ferieophold i udlandet. Virksomheden har allerede på kort tid fået over 100 sommerhuse på platformen, hvoraf halvdelen af dem faktisk aldrig er blevet udlejet før.

Cathrine Reimann, der er Co-Founder af 'Landfolk', påpeger, at platformen egner sig til den nye generation, der nu spiller en større og større rolle på markedet, og som søger noget andet end den gennemsnitlige sommerhuslejer.

Kernemålgruppen for ’Landfolk’ er derfor dem, der foretrækker et vildmarksbad frem for en jacuzzi – og helst midt ude i naturen som et afbræk fra storbyens jag.

Det er så at sige en udlejningsplatform for Instagram-generationen, der kan finde på at oprette en profil for deres sommerhus og som søger noget med mere sjæl, charme og personlighed.

Læs også: Oplev Fanøs gastronomi, smukke natur og små landsbyer

Du kan finde Landfolk på Instagram og på deres hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde dette sommerhus med havudsigt og udendørsbruser i Mols Bjerge.