Tendenser

Få stilen: Indret med lilla

Årets farve er kåret af Pantone til at være lilla. Dyk ned i de lilla nuancer og lad din bolig emme af kreativitet og originalitet.

Hvert år udnævner Pantone årets farve, som efterfølgende ses afspejlet i både boligtrends og modeverdenen. I år er det den lilla nuance Radiant Orchid, der er kåret som årets farve - en farve, der appellerer til kreativiteten, men som også signalerer både glæde, sundhed og kærlighed.

Læs også: Indret din bolig med bøger

Lilla er en nem farve at bruge i din indretning. Farven er enkel, udtryksfuld og kan stå alene, så den tiltrækker al opmærksomhed i rummet, eller den kan blendes ind blandt andre farver, nedtones og blot virke stemningsskabende. Den kan skabe et mønster i sammenhæng med andre nuancer og tjene som dekoration i hjemmet.

Læs også: 25 plakater til stuen

Hvordan du vil bruge årets farve, er helt op til dig, men i galleriet herunder kan du finde inspiration til, hvordan du kan bruge lilla til at skabe stemning på forskellig vis, hvordan du kan opgradere farven eller minimere den i sammenhæng med andre farver. Kun fantasien sætter grænser.

Læs også: Bolig på Instagram: 10 inspirerende profiler

Få stilen: Indret med lilla

Læs mere om: