Tendenser

Flamboyante lamper med nordisk touch

Se, hvordan designere har ladet sig inspirere af den franske dekadence og nordens rå og rustikke detaljer i deres lamper.

Den franske dekadence og flamboyante stil, som slottet Versailles repræsenterer, er hottere end nogensinde. Miks den med stramme nordiske designelementer, så kammer den ikke over. Se hele galleriet med dekadente lamper herunder.

Læs også: Lampedesign fra 1920'erne holder stadigvæk

Det kan være svært at vælge de helt rigtige lamper til din bolig, men med disse fede kreationer kan man ikke gå helt galt i byen. Designerne blander det romantiske dekadence look med rå og nordiske elementer, der gør, at de fine lamper bliver mere end blot belysning. Uanset om det er lamper til dit bord, til pynt eller lamper til dit loft, så er der mange muligheder. Vi har fundet en masse fede lamper, der mikser de to stilarter på en cool og nytænkende måde.

Husk også, at når du skal vælge lamper og belysning til din bolig, så gå efter lamper, der giver den rette stemning i rummet. Se, hvordan du vælger de rigtige lamper og rette belysning lige her.

Eksempler på sund morgenmad:


 

Læs mere om: