Tendenser

Forår 2017: 3 trends vi tror på

De nye forårskollektioner er landet, og der er særligt 3 trends, som du skal holde øje med, hvis du vil være på forkant med boligtrenden 2017.

Når man er vild med smukt boligtilbehør og boligindretning, så er interiørfirmaernes forårskollektionerne noget helt særligt. Typisk er efterårs- og vinterkollektionerne mere afdæmpede og lidt konservative, og så er det en farverig befrielse, når de lyse og mere legesyge kollektioner rammer butikkerne.

Se også: Sådan skal din stue se ud i 2017!

2017 trend på boligfronten

Efterår og vinter 2016/2017 var præget af tykke tekstiler, metaller og et eksklusivt look, men foråret 2017 er lidt lettere og lysere. Der er særligt tre trends, som vi har bidt mærke i, og som i hvert fald er værd at holde øje med, hvis du gerne vil være på forkant med trenden. Vær opmærksom på at flere af varerne først kommer i butikkerne i slutningen af marts og starten af april. Her kan du se dem:

#1: Fransk flet

Du kender fransk flet fra de klassiske franske caféstole, også kendt som Thonet-stole. Dem skal du holde øje med, når du er på loppejagt eller besøger genbrugsbutikker. Du kan også gå efter de nyproducerede møbler med fransk flet – som fx denne sofa og stol fra Broste Copenhagen:

#2:Trådglas

Trådglas er oprindeligt et industrielt materiale, som er stærkere end traditionelt glas, fordi det har indbygget ståltråd, og bliver brugt på skoler og fabrikker, hvor ruder skal kunne klare lidt mere. Men nu er trådglas dukket op som trendy materiale til boligtilbehør og møbler. Fx har Ferm Living lavet dette smukke skab, som giver ethvert rum et smukt industrielt touch:

#3: Den gammeldags kaffebrygger

Først skulle vi alle have mælkeskummere og kaffekapsler, men nu er god gammeldags kaffebrygning tilbage. Dels fordi det er bedre for miljøet og dels fordi, en god kop kaffe gerne må tage tid – igen. Det betyder, at der dukker en masse smukke kaffebryggere op. Fx den her fra Bloomingville: