Tendenser

Forny dine møbler med greb og knopper

Hvis dine gamle møbler trænger til et nyt og opdateret look, så er greb og knopper en nem løsning med stor effekt.

Smukke dekorative greb og knopper er en nem måde at give dine gamle møbler et luksuriøst pift. Har du en gammel kommode, som med tiden er blevet kedelig at se på, kan du hurtigt give den et nyt ekstravagant look med fine små greb, som har en stor effekt. De rigtige greb og knopper kan gøre den store forskel, når det kommer til at give boligen den sidste prik over i'et. Samtidig er det en nem og stilren måde at få sat lidt kulør på indretningen. 

Se også: Greb, tekstiler og store møbler - genvejen til luksustil

Greb og knopper til enhver stil

Greb og knopper laves i alle stilarter og materialer. Uanset om du er til porcelæns-, træ- eller messinggreb er der noget til dig. Farverige, ensfarvede, broderede eller noget helt fjerde - der er noget, som passe ind i enhver stil. Følg tidens hotteste tendens ved at bruge lækre pastelfarver i samspil med et luksuriøst krystalgreb eller gå efter din egen personlige stil - hvad enten det er landlig romantik eller klassisk nordisk indretning. 

Forny med greb og knopper 

Der findes et væld af knopper og greb på markedet, de kan dog være svære at finde, da de går under forskellige navne. Vi har gjort det nemt for dig ved at udvælge vores favoritter. 

Greb og knopper