Tendenser

Giv nybyggeri vintage-charme

Blød boligen op, og skab vintage-stemning i løbet af ingen tid. Brug gerne masser af naturfarver og grønne planter.

Det nye Mad & Bolig er på gaden. I det kan du bl.a. se denne 16-siders boligreportage, hvor moderne indretning møder vintage.

Få vintage-stilen

Det kræver tit lidt ekstra at give nybyggeri personlighed og sjæl. Men det bliver nemmere, hvis du går på jagt efter fine vintage-fund og grønne planter. Det er helt oplagt at kigge på nogle af de mange loppemarkeder rundt omkring i landet eller finde brugte ting på nettet. Så kan du hurtigt sætte dit eget præg på de nye rammer. 

6 tips til vintage-indretningen

  • Mix det moderne ydre med loppefund og etniske fund fra fx rejser. Hold dem i de samme nuancer som rummet for at skabe sammenhæng.
  • Lav nogle åbne køkkenhylder, og vis de ekstra elementer frem, som giver køkkenet charme: fade, skåle og små grønne planter.
  • Brug lange gardiner i soveværelset. De skaber stemning og ro. Gå efter nogle i velour, hvis du vil have den gennemførte vintagestil.
  • Indret med grønne planter: Hæng planterne op i loftet, eller hæng hylder op på væggen til dem. Her kan du også lave små tableauer - gerne med hængeplanter som efeu eller pletter i luften. Køb fx et planteophæng her
  • Vil du sende tankerne helt tilbage til oldemors hjem, så hæng guldindrammede oliemalerier op på væggen. De overrasker og giver kant til et moderne hus.
  • Tæpper hygger og bløder nemt den moderne stil op. Samtidig giver de bedre akustik i boligen. Køb et tæppe her
     

Se hele boligen og andre sager fra det nye Mad & Bolig i galleriet

Mad & Bolig nr. 9 er på gaden

Læs mere om: