Tendenser

Her er de mest instagrammede byer i verden

Vil du gerne undersøge din næste drømmedestiation, så er Instagram et godt sted at starte. Instagram bugner nemlig af smukke fotos fra populære byer i hele verden. Her har vi samlet de allermest instagrammede byer - og der er endda en dansk by på listen!

Selvom vores ønske om at rejse verden rundt har været begrænset i et godt stykke tid, betyder det ikke, at vi er blevet mindre rejselystne.

Søger du efter dit næste feriemål, så er Instagram et særligt godt sted at hente inspiration. Her kan du nemlig hurtigt finde frem til de smukkeste og mest lokale steder, der er kendt i hele verden.

Bliv inspireret til din næste rejse herunder, hvor vi har samlet de mest instagrammede byer i verden. Hvilket sted skal du besøge først?

Læs også: De 10 mest populære, utraditionelle bryllupslokationer i udlandet

De mest instagrammede bydele i verden

1. Wynwood - Miami, Florida

På førstepladsen er Wynwood i Miami, Florida med 3.8 millioner taggede fotos. Dette kvarter er berømt for sin trendy gadekunst, der er blevet til et udendørs museum, hvor graffiti- og gadekunstnere viser deres arbejde frem for alle.

2. Shinjuku – Tokyo

Andenpladsen ligger på den anden side af kloden, nemlig Shinjuku i Tokyo. Denne bydel har ca. 2,7 millioner hashtags. Når du kører gennem Shunjuku-tags på Instagram, bliver du nemlig mødt af billeder af et travlt bybillede fuld af lysende neonskyskrabere - noget, man næppe kan opleve mange andre steder.

3. Astoria – Queens, New York

Tredjepladsen er Astoria i Queens, New York, med næsten 2 millioner taggede fotos. Astoria er kendt for sit brede udvalg af traditionelle multikulturelle retter samt et mere moderne udpluk af fushionsrestauranter, hvilket betyder, at denne bydel er det rene paradis for foodies eller blot folk, der elsker et godt måltid.

Læs også: 5 skjulte strande i Europa, du må besøge

De mindst instagrammede bydele i verden

Onikan - Lagos, Nigeria

Den mindst instagrammede bydel er imidlertid Onikan, som ligger i Lagos, Nigeria med kun 1,4 tusinde tags. Hvilket egenligt er utroligt, da Timeout i 2019 udnævnte Onikan som det tredje sejeste sted at besøge i verden.

Business Bay - Dubai

Endnu en af de byer, der ligger i bunden af listen, er Business Bay i Dubai med 1,7 tusinde tags – og det er trods bydelens ultramoderne boliger og himmelhøje skyskrabere. Den lave placering kan dog skyldes, at det er en dyr destination at besøge.

Læs også: Her drømmer danskerne om at tage hen post Corona

Danmark ligger faktisk også på listen over de mest instagrammede byer. Det hippe Vesterbro er nemlig ikke kun populært i Danmark, men også i udlandet, hvilket man kan fornemme på de ca. 352.000 tags på Instagram. Det giver den danske bydel en flot 16. plads.