Tendenser

Her er de mest populære ting til stuen

Har du en af disse ting i din stue? Vi har spurgt nogle af Danmarks førende webshops om, hvilke ting til stuen vi køber flest af.

Vi handler på nettet som aldrig før, og indkøb af boligtilbehør til vores stue er derfor ingen undtagelse.

Med udgangspunkt i tilbehør til stuen har vi kontaktet 8 af de førende danske webshops inden for boliginteriør, for at høre hvilken ting til stuen de har solgt flest af i løbet af året. Det er webshopsene Imerco, Magasin, Decorateshop, Kaiku, Roomsa, Cahetu, Room21 og Trendyliving.

De har alle udvalgt deres bedst sælgende vare, som du kan finde i galleriet nedenfor.

Få idéer til, hvordan din stue kan se ud lige her! 

Er du flittig bruger af sociale medier som Facebook, Pinterest og Instagram, og går du op i boligindretning, er du sikkert allerede stødt på én eller flere af de ting, vi har samlet i galleriet nedenfor – måske ejer du dem endda selv?  

Passer ind i enhver stue 

Nogle af tingene er gamle kendinge, der har været populære i længere tid, mens andre er nytilkomne favoritter blandt de webshoppende danskere.

Vi ser hele tiden nye trends poppe op, men der er desværre mange, der efter en kortvarig storhedstid går af mode igen. 

Det betyder nødvendigvis ikke, at tingene ikke er smarte, men det kan godt være ærgerligt at have investeret i noget, som man hurtigt bliver træt af at kigge på. 

Fælles for de 10 ting i galleriet er, at de kan bruges igen år efter år. Det er således ikke noget, der går af mode efter en kort periode. 

Bladr igennem top 10 over de mest populære ting til stuen, og se hvor mange af tingene du ejer. 

Her er de mest populære ting til stuen

Populære ting til stuen