Tendenser

H&M Home lancerer samarbejde med designeren Diane Von Fürstenberg

Designeren, Diane Von Fürstenberg, har sammen med H&M Home skabt en kollektion, der byder på modige og farverige prints og, som indbyder til personlig og anderledes indretning. Læs med, når vi introducerer dig for den kommende kollektion, og viser dig de fine og finurlige items, som du meget snart kan klikke hjem.

Den belgiske designer, Diane Von Fürstenberg, som ejer brandet af samme navn, DvF, er især kendt for sine slå-om-kjoler og sine finurlige prints og skarpe farvevalg. Nu har designeren teamet op med interiør- og highstreet-brandet, H&M Home, om en ny kollektion med Diane i spidsen.

Kollektionen består af 31 fine items til dit hjem, og byder på alt fra tæpper, vaser, lys, kopper, tallerkener og posters til en morgenkåbe. Farvevalgene er selvfølgelig modige og skarpe, og Diane fortæller her om valget af farvepaletten:

- Først og fremmest, jeg anser sort og hvid for at være en farve. Hvorfor? Fordi de går med alle andre farver. Til denne kollektion har jeg også brugt meget orange – fordi jeg elsker solnedgange – og en masse pink – fordi jeg er en kvinde.

Foto: Diane Von Fürstenberg x H&M HOME

Noget af det, der især er iøjefaldende ved kollektionen, er de mange finurlige og sjove prints, der indbyder til masser af leg, når det kommer til interiørvalg. Diane fortæller:

- Som en designer var min træning i print og tekstiler. Så jeg har en masse erfaring indenfor print. De fleste af dem kommer fra billeder af naturen. Jeg har altid mit kamera med mig overalt, hvor jeg går. Og jeg vil altid tage billeder. Jeg krymper og udvider dem, skifter farverne – men mine prints har altid en bevægelse, ligesom naturen har.

Læs også: Her er sofaen, som alle taler om

Udover at vi i kollektionen finder nogle af Dianes signaturprints, som for eksempel hendes favorit, zebra-printet, så er Dianes abstrakte underskrift også at finde på mange af de fine items.

De beroligende duftlys byder på Dianes yndlingsduft, rav, og de små af dem byder på et unikt miks af rav, cedertræ, sandeltræ og fyrretræ.

Foto: Diane Von Fürstenberg x H&M HOME

Skal du mon også have fat i nogle af de flotte items fra det nye samarbejde mellem Diane Von Fürstenberg og H&M Home? Kollektionen er tilgængelig fra den 16. april online på hm.com og i udvalgte H&M Home-butikker, men indtil da kan du i galleriet herunder få et sneakpeak af den nye kollektion. 

Læs også: Medina bag ny leveringsapp, der gør din hverdag nemmere

Diane x H&M Home

Læs også: Fire tips til dit næste virtuelle møde