Tendenser

H&M Home løfter sløret: Laver kollektion med kendt modedesigner

Den svenske modegigant H&M, som står bag boliguniverset H&M Home, har for nyligt annonceret, at der inden længe vil udkomme en helt særlig interiørkollektion i samarbejde med den internationale modedesigner, Diane von Furstenberg.

Snart kan du pryde dit hjem med stilfuldt og lækkert interiør, som den internationale modedesigner, Diane von Furstenberg, har været med til at skabe.

For nyligt blev det nemlig annonceret, at den belgiske modedesigner, Diane von Furstenberg, som særligt forbindes med den ikoniske slå om-kjole og sit farvestrålende print, netop har indgået et samarbejde med interiørkonceptet, H&M Home.

Kollektionen vil blandt andet byde på et sortiment bestående af vaser, pudebetræk, tæpper og duftlys, og er et samarbejde, som Diane von Furstenberg er meget begejstret for, hvilket hun oplyser i en pressemeddelelse. 

- Jeg er meget begejstret for mit samarbejde med H&M Home, især grundet min store passion for interiør. Hjemmet er et både afslappende og styrkende sted, hvor man virkelig kan ’eje’ et bestemt look eller en følelse. Med denne kollektion, vil jeg have folk til at tage ejerskab på deres indretning. Min eneste regel er, at dit hjem skal afspejle den, du er. Det vigtigste er at skabe et komfortabelt rum, som i sandhed udtrykker din personlighed. 

LÆS OGSÅ: Sådan laver du selv de populære, snoede stearinlys 

Den nøjagtige dato for hvornår kollektionen lander i butikkerne er endnu ikke blevet offentliggjort, men det bliver i løbet af 2021 - så vi kan begynde at glæde os! 

Psst! Du kan se et sneakpeak fra kollektionen herunder.