Tendenser

Indret dit hjem med sildebensfliser

Sildebensfliser i keramik er flotte på både gulv og vægge i dit køkken, badeværelse eller entre. Bliv inspireret af 16 cool versioner af de moderne fliser.

Du kender nok bedst sildebensmønsteret fra gamle trægulve, men det flotte mønster er lige så effektfuldt i en version lavet af fliser.

Hvad end du bruger sildebensfliser på gulv eller vægge, giver de dit badeværelse eller køkken et trendy udtryk - og så er fliserne oven i købet meget praktiske.

Sildebensfliser i badeværelset

Du kan sagtens kombinere fliser i to forskellige mønstre. Hvis du holder dem i samme farvegruppe, kommer det ikke til at se rodet ud. Fliserne er fra Made a Mano.

Har du lyst til at pifte dit neutrale badeværelse op? Sildebensfliser i en stærk farve får ethvert rum til at skille sig ud fra mængden. Fliserne er fra Made a Mano.

Hvide sildebensfliser kombineret med mamor og messing giver dit badeværelse en eksklusiv hotelstil, som er både klassisk og moderne. Fliserne er fra Evers.

Er du modig, kan du vælge at lade de samme sildebensfliser gå igen på både gulv og vægge. Det fungerer især godt, hvis resten af elementerne i dit badeværelse er neutrale.

Sildebensfliser fås i mange forskellige størrelser, så du kan få lige det udtryk ud af dem, som passer ind i dit hjem.

Et panel, der matcher dit gulv af sildebensfliser, er en god måde at binde rummet sammen på.

Hvis du holder resten af omgivelserne i afdæmpede farver, er et gulv med sildebensfliser i flere forskellige farver et både flot og modigt valg. Fliserne er fra Made a Mano

Sildebensfliser i køkkenet

Et industrielt rum får et skud ekstra varme og elegance, hvis du indretter det med træ og sildebensfliser i mørke farver.

Sildebensfliserne behøver ikke fylde en hel væg, de kan også bare være en både smart og praktisk detalje - som her, hvor de er brugt som stænkplade i et hjem.

Et hvidt gulv af sildebensfliser er ekstra flot sammen med mørke træsorte, som skaber en kontrast.

Har du spisestue sammen med dit køkken, kan du sagtens lade sildebensfliserne være gulv i hele rummet.

Sildebensfliser i entréen

Bor du i et smukt, gammelt hus, er sildebensfliser et oplagt valg - de er nemlig både klassiske og meget moderne. Klik her og se resten af det smukke hjem!

Et gulv af sildebensfliser i en lækker, rolig farve kan give dit hjem et varmt, sydeuropæisk udtryk.

Fliser er ikke kun forbeholdt bad og køkken. I entreen, hvor der ofte er beskidt fodtøj og regnvåde jakker, er et gulv af sildebensfliser både praktisk og flot. Fliserne er fra File Under Pop.

Vælger du en flise, der tiltrækker sig meget opmærksomhed, kan du med fordel lade den være rummets fokuspunkt og holde resten af indretningen meget minimalistisk.

Også i rum som bryggerset eller kælderen, der normalt er meget rustikke, kan du nemt få et skud elegance ind, hvis du indretter med sildebensfliser. Fliserne er fra Made a Mano.

Læs mere om: