Tendenser

Indret med kobber

Kobber er kommet for at blive! Eksperimenter med smukt kobber-interiør og lad din bolig emme af varme.

Er du til tidsløst design kombineret med et moderne udtryk, så kan du med fordel gøre brug af kobber i din bolig. Kobber er kommet for at blive, og det har den fordel, at det nemt kan mikses og matche andet design i din bolig fra år til år, selvom tendenserne ændrer sig.

Læs også: Sådan får du nutidens drømmekøkken

Det er nemt at bruge kobber i boligen. Kobber tilfører både varme og glød til indretningen, og du kan lade kobberfarven tiltrække ekstra opmærksomhed ved at kombinere den med matte farver. Kobber kan også virke rolig og stabiliserende i den rette sammenhæng, så det blot sender et signal om kvalitet og enkelthed i din bolig.
 

Sådan kan du bruge kobber i din bolig

Er du tilhænger af nordisk design, vil kobber se smukt ud i den nordiske indretning, men du kan også bruge kobber i eksempelvis den italienskinspirerede bolig, den sydfranske stue og boligen, der emmer af retro og nostalgi.

Læs også: Entré med nordisk design

Find lækre kvalitetsprodukter i kobber på loppemarkeder eller i genbrugsbutikker. Kigger du tilbage i historien, kan du finde lækre lamper i kobber, vaser, lysestager, bakker og andet, der venter på at få en plads i den moderne bolig.

Læs også: 17 smukke table books

Kombiner, eksperimenter og nyd godt af kobber, der giver et smukt indslag i din bolig. I galleriet herunder har vi fundet 15 lækre kobber-produkter, der passer til alle hjem.

10 julefund

Læs mere om: