Tendenser

Indret med kunstneriske lamper

Lys dit hjem op med flotte lamper, der også har et kunstnerisk præg. Vi har samlet 10 flotte lamper til hjemmet, som vil give din bolig et ekstra kunstnerisk udtryk.

Lys er en uundværlig del af vores indretning, og den rigtige lampe kan gøre underværker i hjemmet. Men det kan også være en udfordring at finde en lampe, der matcher stilen i dit hjem. Udover at være lysgivende, vil vi gerne have lamper, der er æstetisk smukke at se på, og som vi kan vise frem for vores gæster. Lamper, som kan noget mere end at give lys.

Skal din stue have nyt lys? Se galleriet med 10 lyse stuer!

Lys skal tænkes ind i hjemmets samtlige rum, og hvert rum har forskellige funktioner, der kræver forskellige former for lys. Tænk gerne i lampens funktion, når du skal vælge din nye lampe:

  • Skal lampen hænge over spisebordet?
  • Skal den være med til at skabe ro i soveværelset?
  • Skal den fungere som læselampe?
  • Skal den byde din gæster velkommen i entréen?

Se også: Nye farver i dit køkken!

Skab harmoni i hjemmet

For at opnå harmoni i hjemmet, skal lampen også matche rummets farver, naturlige lyskilder og indretning. I den rette sammenhæng, kan man få en ordinær lampe til at fremstå stilfuldt, lige som en speciel lampe kan være det objekt, der giver din stue eller køkken den helt rigtige karakter.

Vi har taget et kig på tidens trends, hvad angår kunstneriske lamper. Hvad enten du er til sort, hvid, metal, træ, glas eller noget mere vovet som en forskelligfarvet pendel i geometriske cirkler, så kan du finde inspiration her. I vores galleri har vi samlet 10 kunstneriske lamper, som vil gøre en forskel i din bolig.

Se også: Inspiration til 25 soveværelser!

Se galleriet med kunstneriske lamper herunder:

Læs mere om: