Tendenser

Indretning af terrasse: 3 stilarter

Vi giver dig inspiration til indretning af din terrasse på tre måder: minimalistisk ro, rå natur eller bløde pasteller.

Den danske sommer er over os, og det skal selvfølgelig nydes i bedste stil. Du har måske allerede den ultimative terrasse med store loungemøbler, en Weber-grill og udsigt til perfekte sommeraftener. Men synes du nu alligevel, at der mangler noget, kunne det tænkes, at du bør overveje, om selve indretningen af din terrasse trænger til et frisk pust. 

Læs også: 5 tips til en terrasse med stil

Indretning af terrasse: 3 stilarter 

Nedenfor giver vi dig vores bud på, hvordan en mulig indretning af din terrasse kan se ud - uanset om du er til minimalistisk ro, rå natur eller bløde pasteller. Lad dig inspirere af vores tre favorit-stilarter til indretning af terrassen, og fang stilen med flotte produkter, som vil give din terrasse kant og personlighed. 

FÅ MERE INSPIRATION TIL MADEN OG BOLIGEN MED MAD & BOLIG!

Fang stilen:

1) Den moderne terrasse

Et minimalistik, men smart, loungesæt hører den moderne terrasse til. Hold dig til neutrale nuancer - såsom sort og hvid - og giv din terrasse personlighed i form af bløde plaider og puder i f.eks. blålige farver, der kan bløde det stringente look op. 

Klik på tallet og find produkterne: 1 / 2 / 3

2) Den nordiske terrasse

Få nordisk stil på terrassen med afdæmpede pasteller, strikkede puder og fåreskind. Den nordiske terrasse oser af natur og er til dig, der elsker at indrette dig lyst og let. Investér i møbler i lyst træ, og skab masser af hyggelige stunder med rustikke potter med dine favoritblomster eller -planter og lanterne til de mørke sommernætter. 

Klik på tallet og find produkterne: 1 / 2 / 3

Inspiration: Sådan plejer du dine havemøbler

3) Den romantiske terrasse

På den romantiske terrasse er det de bløde elementer, der dominerer. Indret dig med puder og plaider i pastelfarver, og lad din terrasse ose af feminin elegance. Miks gerne mønstre og materialer i både tekstiler og møbler, men hold dig overordnet til lyse nuancer fremfor f.eks. sort og mørkegrå.

Klik på tallet og find produkterne: 1 / 2 / 3