Tendenser

Jul 2017: Sådan skal din julepynt se ud

Skal du på jagt efter det nyeste julepynt i år? Så guider vi dig til årets fineste juletrends indenfor pynt!

Julen er rød 

Mørkerøde toner er en tydelig tendens i år. Blomme, vinrød, bordeaux og aubergine-rød er de farver du skal gå efter, hvis din julepynt skal være trendy.

De røde farver er kommet for at blive, så brug gerne løs af dem. Med de rødlige farver følger der hyggelig stemning. Mix gerne de røde nuancer med guld, da det giver en følelse af luksus og elegance.

Se de 10 fineste julestager her!

Antikt julepynt 

En af de helt store tendenser vi ser i år er antikt julepynt. Har du ikke arvet en masse gammelt julepynt fra bedstemor, har du alligevel rig mulighed for at få fingrene i julepynt med patina.

Lige nu bugner markedet nemlig med julekugler og diverse andre julegenstande, som får tankerne tilbage til en svunden tid. 

Få naturen indenfor 

Kan du ikke få nok af naturen, så hiv den med ind i stuen og skab en hyggelig og afslappet julestemning med koglestearinlys eller forskellige figurer. Gør det ekstra elegant ved kombinere det med elementer i gyldne metaller som guld eller messing.

Kom med indenfor i et magisk julehjem fyldt med hjemmelavet julepynt!

Julepynten kan også være noget, du tager med hjem fra skoven. Kogler, gran eller lærketræ vil sammen med fyrfadslys skabe den hyggligste stemning.

Jul 2017: Sådan skal dit julepynt se ud

Jul 2017