Tendenser

Kan du gætte prisen? Kom med indenfor i landets dyreste håndværkertilbud!

På udkig efter et billigt håndværkertilbud? Spoiler: Du skal have den helt store pengepung frem, hvis dit nye hjem skal ligge på Frederiksberg!

Normalt forbinder vi ordet 'håndværkertilbud' med et nogenlunde overkommeligt budget, men salget af denne Frederiksberg-villa fik os til at ændre mening. For her skal den helt, helt store pengepung findes frem! 

Villaen, som rummer 250 kvadratmeter og ligger på Poul Møllers Vej 7 på Frederiksberg, er nemlig netop blevet solgt for intet mindre end 20 millioner. Det skriver boligmediet boliga.dk

Da huset blev sat til salg tilbage i marts, stod det udbudt til 27 millioner kroner, og det lykkedes således den ny ejer at få skåret en solid luns af prisen.

En luns, der formentlig skal bruges på en totalrenovering, for de ti værelser skal nemlig "sættes i stand fra A til Å", som det stod beskrevet i salgsopstillingen. For selvom huset gemmer på sildebensparket, smukke trædetaljer og en overdådig stuk, så er huset så slidt, at det  trænger til en god portion kærlighed og knofedt.  

20 millioner? Dyrt? Nej da!

Selvom 20 millioner kroner er et beløb langt ud over de flestes formåen, så er køberen af den halvandet hundrede år gamle villa sluppet virkelig billigt, skriver boliga.dk.

Ifølge dem er gennemsnitskvadratmeterprisen for solgte boliger på Frederiksberg her i 2022 nemlig 88.350 kroner, mens kvadratmeterprisen for huset på Poul Møllers Vej ligger på 78.700 kroner. 

Til sammenligning ligger landsgennemsnittet på ca. 17.000 kr. 

Du kan komme med indenfor i villaen her!

Læs mere om:
hus