Tendenser

Keira Knightleys hus fra ikonisk Love Actually-scene er til salg

Love Actually har et hav af ikoniske scener - men den mest genkendelige af alle må være scenen, hvor Mark erklærer sin kærlighed til Juliet foran hendes hus – og nu er netop det hus blevet sat til salg.

JULETRADITION

Hver jul sætter vi os godt til rette, når vi skal (gen)se favoritjulefilmen Love Actually.

De mange små, selvstændige kærlighedshistorier, der flettes sammen til et stort kærlighedsplot, er blevet en del af vores juletraditioner - og hvert år griner og græder vi med de mange skønne karakterer. 

LÆS OGSÅ: Love Actually: Her er skuespillerne i dag

Derfor kom det også som en stor overraskelse, da vi opdagede den nye Love Actually-teori, der giver endnu en af karakterne en lykkelig slutning.

IKONISK SCENE

Filmen er fyldt med ikoniske scener, som da Hugh Grant danser fjollet rundt som premierminister eller det søde lufthavnskys mellem lille Sam og hans store kærlighed - men scenen som flest husker må være, da Mark (Abraham Lincoln) møder op foran Juliets (Keira Knightley) dør for at erklære sin kærlighed med håndskrevet skilte. 

LÆS OGSÅ: 15 fejl i film og tv-serier, som ikke er til at overse

Sidste år blev selv samme scene - meget uventet - en del af det britiske parlamentsvalg, da den britiske premierminister Boris Johnson genskabte den ikoniske scene som en del af hans pro-Brexit-kampagne. 

Det blev han bestemt ikke særlig populær for - og selvom der generelt er meget delte meninger, om hvorvidt Marks kærlighedserklæring er romantisk eller grænseoverskridende, så er den uden tvivl en af de bedste scener fra filmen. 

NU KAN DU KØBE HUSET 

Måske drømmer du om dit eget lille kærlighedseventyr i Londons sødeste gader - og hvor bedre at udleve drømmen end i huset, hvor den ultimative kærlighedserklæring har udspillet sig lige foran hoveddøren?

Nu kan du nemlig købe Keira Knightleys hus fra den ikoniske Love Actually-scene.

LÆS OGSÅ: Nu kan du leje strandhuset fra The Undoing på AirBnb

Det er 17 år siden, at Love Actually blev optaget, så huset ser en smule anderledes ud - men det er stadig et hyggeligt hus, der på sine tre etager har to badeværelser, to soveværelser, en brændeovn til de kolde dage og en tagterrasse, der er perfekt til sommerens lange aftener.

Når det er sagt, må man ej glemme, at London er kendt for nogle af de dyreste boligpriser - og det må man sige, at Love Actually-huset lever op til med en pris på hele 22,7 mio. kroner. 

SE LOVE ACTUALLY-HUSET HER

Læs mere om: