Tendenser

Køb julegaverne i Mad & Bolig Shoppen

Klar julegaveindkøbene i et snuptag foran din computer og få dem bragt direkte til din dør!

Klar julegaveindkøbene i et snuptag foran din computer og få dem bragt direkte til din dør!

Har du svært ved at overskue, hvordan du skal nå at købe alle julegaverne? Weekenderne er sikkert fyldt op med julefrokoster, og det er ikke meget man kan nå på den time butikkerne har åbent, efter man har fri fra arbejde. Hvorfor så ikke købe gaverne på nettet? I Mad & Bolig Shoppen har vi lige nu et stort udvalg af rigtig gode gaveidéer. Her har du ro til at udvælge lige præcis den rigtige julegave.

Til manden
Stofledningerne fra NUS collection er en fiks lille detalje til hjemmet. Med denne gave får manden også et lille projekt, han kan kaste sig over i julen. Køb dem her!
Paper U er navnet på Neon Livings plexiglasholder, der med sit moderne og cool design, bringer orden i uafsluttede papirer og huskesedler, så de ikke flyder i hele hjemmet. Køb dem her!Denne kogebog rummer et udvalg af Restaurant Ofelias bedste opskrifter, der alle har været serveret for Ofelias gæster i Skuespilhuset. Maden er kendertegnet bed at være lavet med stor kærlighed til sæsonens råvarer, med øje for de små detaljer, der gør måltidet og smagen til en oplevelse på lige fod med teatret. Maden er fransk-nordisk og vil få enhver madelsker til at falde i svimer. Køb den her!

Flot plakat "Øllets gentleman" af Peter Kjær-Andersen - tegnet til Thisted Bryghus. Køb den her!

Til veninden

Dette dejlige håndklæde, med glade farver vil live op på ethvert badeværelse. Køb det her!
Abonnement på Mad & Bolig - Så får din veninde ny inspiration til hjemmet hver måned. Og måske bliver du inviteret til middag, hvor hun har afprøvet en af opskrifterne fra bladet.
Tegn et gaveabonnement her!Plaid Ananya fra House Doctor er et skønt tæppe, som vil pynte og som er lige til at pakke sig i i de mørke timer. Køb det her!

Køb samtidig gaveindpakningen i Mad & Bolig Shoppen. Se det store udvalg her.
Køber du for over 500 kr. i Mad & Bolig Shoppen, er leveringen gratis. Og som medlem af Mad & Bolig Klubben sparer du hele 10 % på ALT i Mad & Bolig Shoppen, foruden alle de andre rabatter og fordele. Læs om Mad & Bolig Klubben her.

Læs mere om: