Tendenser

Køb retro på Instagram

Sid mageligt hjemme i sofaen og gør gode retro-fund, eller shop, mens du er på farten. På Instagram kan du finde masser af lækker retro til din bolig.

Den mørke tid er over os, og det bliver mere og mere fristende at blive hjemme i den lune stue om søndagen fremfor at pløje loppemarkeder tynde i regnvejr. Men du behøver ikke gå glip af de gode fund af den grund, for vi har samlet 5 af vores yndlings-salgsprofiler på Instagram, hvor du kan slå dig løs i dejlig teak, keramik, potter til dine blomster og alt, hvad retrohjertet ellers måtte begære her i de koldere måneder.

Læs også: Bliv klogere på klassisk retro

AESTETIKKEN

Æstetikken retro og design er en butik med fysiske rammer på Amager, men det er en sand fryd for loppeelskere, retro-fans og designkendere at følge butikken på Instagram, hvor der dagligt lægges billeder op af de fristende varer. Butikken er kan også være behjælpelig med levering.

DINGEL_DANGEL

Dingel Dangel er ”lækkerier til dit hjem” i form af retromøbler og andre retroting. Find især smukke retro-skjulere i keramik, hvis du er hoppet med på botanic living-trenden, eller sjove småmøbler i teak og bambus til at stille potterne på. Der dukker også jævnligt smukke glas og lyngbyvaser op i sortimentet. Tingene afhentes på Amager eller sendes eller leveres mod betaling.

Læs også: 5 vilde hammerslag i 2015

LOPPEGULD

Du kender dem fra TV2’s Loppe Deluxe. Køb Nicola og Mette Helena fra Retro Villas fine fund, som løbende lægges op på deres Instagram. De er supergode til at finde sjove ting, der gør din retrobolig lidt sjovere og hyggeligere, og tingene kan hentes i deres butik.

LOPPISLISE

Hun er vild med genbrug og sælger ud af sine søde fund. Her finder du alt fra festligt retroporcelæn til sengetøj fra 1970’erne, som du enten kan bruge, som det er, eller lave om det søde babytæpper, hvis du har kreative hænder. 

RETRONISTEN

Salgsprofil med rigtig sjove og fine fund til helt rimelige priser. Find især Wiinblad-ting og smuk keramik i den stil, som er højmoderne lige nu. Tingene kan sendes mod betaling.

Tegn abonnement på Antik & Auktion eller RETRO her

Læs mere om: