Tendenser

Københavner-bageri genskaber kage fra barndommen

Var den klassisk mælkesnitte også din yndlinsg snack, da du var barn? Så er denne nyhed måske noget for dig. Populært københavner-bageri genskaber nemlig kage fra barndommen i en ny luksusudgave.

Er der noget, der skriger mere af barndomsminder end en klassisk mælkesnitte?

Læs også: GIV KOKOSTOPPEN EN TVIST

Nu har det populære københavner-bageri Juno The Bakery på Østerbro taget fat i barndomsfavoritten og lavet deres helt egen fortolkning af den velkendte mælkesnitte fra Kinder, som nu er landet i bagerens montre.

Med bageriets egne ord er den lavet med fløjlsblød mælkecreme mellem to lag chokoladebunde. På toppen er den krydret med karamel og havsalt, som giver et ekstra touch. Og så ser den superlækker ud!

Du kan få et nostalgisk glimt af den lækre snitte lige her:

Folk strømmer til

Folk strømmer til det lille bageri for at få fat i luksusmælkesnitten, og køen er ofte lang ude på gaden. Men den har dog også en pris, for som alle nok ved, så koster luksus.

Man må nemlig lange 35 kroner over disken, hvis man skal have fat i mælkesnitten fra den populære bager. Det er dog det hele værd, kan vi love dig for!

Hvis du synes, at det er lidt til den pricy side, kan du også kaste dig ud i at bage den lækre mælkesnitte selv. Du finder opskriften lige her.

Læs også: CHEESECAKE-OPSKRIFT: KLASSISK CHEESECAKE MED KIKSEBUND OG FRISKE HINDBÆR

Læs mere om: