Tendenser

Koncerter, du ikke må gå glip af denne sommer

Efter en lang periode med nedlukning, kan vi nu endelig se frem til høj musik, skummende fadøl og fællessang til sommerens bedste koncerter. Men hvem spiller nu lige hvor og hvornår? Læs med her, hvor vi har samlet alle de koncerter, du ikke må snyde dig selv for.

De danske musikere er endelig ude med datoer for, hvornår vi igen kan nyde deres stemmer over skummende øl og med vores kære ved vores side.

Mangler du et overblik over, hvilke koncerter og musikarrangementer, du ikke må gå glip af denne sommer? Så giver vi dig her nogle rigtig gode, musikalske bud, som med garanti vil få dig til at glemme alt om Corona og nedlukning. På koncertprogrammet finder du alt fra en sensuel hoteloplevelse til en fremadstormende sangerinde og et arrangement med 38 koncerter på blot 29 dage.

Læs også: Sommer i København? Dét skal du opleve

De bedste koncerter og musikarrangementer denne sommer

Freja Kirk inviterer til koncert på Hotel Cecil

Den 34-årige sanger Freja Kirk tog danskerne med storm, da hun i 2019 udgav sit anmelderroste album ’Pussyfied’, som blandt andet modtog seks stjerner hos Gaffa, der hyldede sangerinden for sine grænsesøgende popsange - det resulterede i en fuldkommen udsolgt tour.

Nu har du dog mulighed for at høre Freja Kirks sensualitet, begær og selvtillid live, når sangeren inviterer til en frigørende fest, hvor musik og tekster har til opgave at lade dig finde tilrette i egen krop, køn og begær.

Oplev Freja Kirk den 19. juni på Hotel Cecil, hvor hun vil fremføre velkendte samt nye sange i hotellets intime rammer.

Find mere information om koncerten og billetterne HER

Dopha indtager Store VEGA

Dopha tryllebandt publikum, da hun til Kronprinsparrets Priser optrådte med en overbevisenhed, der både udviste sårbarhed og styrke.

Hendes musik er tilmed ofte blevet spillet på både P3, P4 og P6 Beat, hvor hun rammer en bred målgruppe.

Senest har hun udgivet sit debutalbum, som du snart kan høre hende performe live i Store VEGA den 18. juni 2021.

Find mere information om koncerten og billetterne HER

Sommerkoncerter i Haveselskabet

Endnu engang bliver Restaurant Mielcke & Hurtigkarls ’Sommer i Haveselskabet’ afholdt, hvor en række koncerter leveret af danske kunstnere, giver en unik kulturel oplevelse, mens publikum nyder Mielcke & Hurtigkarls gourmet picnickurve i Haveselskabets hyggelige rammer på Frederiksberg.

Chefkok Jakob Mielcke og restaurantchef Thomas Korby fik stor ros for sidste års koncertrække, hvor publikum ikke blot fik lov til at opleve nogle af de bedste danske kunstnere, men faktisk hele 38 af slagsen over blot 29 dage.

I år gentager de succesen, når de inviterer publikum ind i de smukke rammer, som Haveselskabet forenden af Frederiksberg Allé byder på. Den smukke have vil bringe alle publikums sanser i spil, når musikken igen flyder i ørerne og når restaurantens lækre picnickurv giver aftenen prikken over i'et. 

I år kan du blandt andet opleve:

06/07 – Hanne Boel

07/07 – Isam B

08/07 – Peter Sommer

09/07 – Teitur

10/07 – Caroline Henderson

11/07 – Cæcilie Norby

12/07 – Marie Key

13/07 – Sanne Salomonsen

15/07 – Fries Before Guys + Springer

15/07 – Anne Linntet

16/07 – Sko/Torp

18/07 – Tim Christensen

19/07 – Lydmor

20/07 – Andreas Odbjerg + Malte Ebert

22/07 – Annika Aakjær (solo=) + Ginne Marker

23/07 – Mads Langer

Find mere information om koncerterne og billetterne HER

Sommerens festivaler

Der er også godt nyt til de helt musiktossede. Mange af landets mindre festivaler har nemlig udmeldt, at de alligevel åbner "dørene" til deres populære musikdage i det fri. Blandt andet har den populære festival Musik i Lejet i Tisvilde opfundet et helt nyt koncept, som passer til den lidt svære festival-tid. 

Se vores store guide til hvilke festivaler, du kan deltage i hen over sommeren lige her.

Læs også: Havefest i Tivoli: Hør Drew Sycamore, Hans Philip, Jung og mange flere