Find inspiration til boligens hvide vægge her:

Tendenser

Lagersalg: 4 boliglagersalg til efteråret

Gør dig klar til at forkæle din bolig med nye fund, når efteråret byder på boliglagersalg. Her er fire lagersalg, du kan se frem til at gå på jagt i!

Det er ikke svært at lade sig friste af nyt interiør og nye møbler, og når der så er penge at spare, føles det ekstra godt at pryde hjemmet med nye fund. Efteråret byder på lækre lagersalg, hvor du kan spare penge på unikke møbler og interiør - herunder har vi samlet fire af slagsen!

Vild med 50'er stilen? Læs mere her!

&tradition lagersalg

&tradition inviterer til lagersalg, hvor du har rig mulighed for at købe møbler og lamper til din bolig. Det vil være salgsprøver, 2. sorteringsvarer, udstillingsmodeller og fotoprøver, som du kan glæde dig til at få fingre i og pryde din bolig med.

3. oktober 15-19 * 4. oktober 11-16 * 5. oktober 11-15 | Papirøen, Trangravsvej 24, 1436 København K


We do wood, Fuss, Berit Mogensen lopez og Massimo

Shop løs i fine udstillingsmodeller, 2. sorteringsvarer, kollektionsprøver og udgående varer fra We Do Wood, der laver bæredygtige møbler. Shop også designerpuder og tørklæder fra Fuss og et utal af tæpper til hjemmet fra Massimo.

3. oktober kl. 11-19 | Galionsvej 31, 1437 København K


Læs også: Blikfangende stole til boligen

OK Design lagersalg

Når OK Design holder lagersalg, er der rig mulighed for at gøre gode boligfund. Du sparer op til 80 procent på blandt andet Babushka Boxes, On a String borde, Acapulco og Condesa-stole, Acapulco og Condesa-hynder og Papel Picado.

4. oktober kl. 11-15 * 5. oktober kl. 11-15 | Dortheavej 6, 2400 København NV


Steel Function lagersalg

Gør dit køkken rigere på lækkert køkkenudstyr, når Steel Function holder lagersalg. Her kan du finde kvalitetslækre produkter i rustfrit stål, men også gøre fine fund blandt porcelæn og plastik.

27. november kl. 13-19 * 28. november KL. 13-19 * 29. november kl. 9-13 | Lene Haus Vej 7, 7430 Ikast

Læs også: Boligbloggerens tips til kunstkøb

Læs mere om: