Tendenser

Lampedesign fra 1920'erne holder stadig

Modeskaberen Coco Chanel sætter endnu en gang sine fodspor i modehistorien – denne gang indenfor lampedesign.

DCW designede en lampe til fabrikker og kontorer i 1920'erne, men den endte med at blive en verdenskendt milepæl i lampedesign takket være blandt andre modeikonet Coco Chanel. Nu, flere årtier efter det originale design, har virksomheden DCW lanceret tre nye modeller til deres Lampe Gras-kollektioner. Lamperne sætter fortsat fokus på det industrielle look og oser af cool fabriks design.

Den rå fabriksstil i vores boliger er en voksende tendens, men vi ser også oftere og oftere, at vi mikser forskellige stilarter, så vores bolig reflekterer vores personlige oase. Det industrielle look passer godt ind i en hverdag, der samler det praktiske og rå look under et samlet design.

Læs også: 10 fede rå og industrielle lamper!

Statement lamper
Det handler om at sætte fokus på de små praktiske ting som fx vores lamper. Vi indretter og udvælger interiør med fokus på, hvad der er praktisk, men især også på, hvad der ser godt ud. En lampe skal ikke blot give en god belysning, den skal også udtrykke personlig stil, og det er lykkedes meget fint i DCWs nye designs.

Klik dig igennem vores galleri og se, hvordan du kan fokusere på din belysning i hjemmet i ægte Lampe Gras og Coco Chanel stil eller lade dig inspirere til et industrielt og personligt lampelook af deres nye kollektion.

Læs også: 25 smukke lamper!

Lampedesign fra 1920'erne holder stadig

Læs mere om: