Tendenser

Mad & Bolig på Pinterest

Har du hørt om Pinterest? Dette relativt nye sociale medie gør det muligt at dele billeder og inspiration med millioner af brugere. Mad & Bolig er netop hoppet med på vognen, og bidrager med masser af dejlig inspiration. Opret selv en profil og følg Mad & Bolig. Men pas på! Du bliver med garanti helt opslugt af dette fantastiske univers af billeder.

Mad & Bolig har fulgt trenden, som vokser helt eksplosivt i øjeblikket. På bare et halvt år har Pinterest fået 10 millioner brugere på verdensplan. Med Mad & Boligs lager af flotte billeder, lækre opskrifter, spændende boligreportager ser vi det som helt naturligt at vi er med på denne bølge. Vi håber naturligvis, at vi kan bidrage med god inspiration til alle brugerne, ligesom vi rigtig gerne vil følge med i, hvad der rører sig blandt andre livsnydere som os. Det vil vi forhåbentlig også kunne bruge som inspiration i vores magasin fremover.

Hvad er Pinterest?

Pinterest er en visuel, social "opslagstavle", der lader brugerne at organisere og dele billeder og interesser på internettet. Ved at kreere såkaldte "boards" kan man således lave opslagstavler med billeder af det, som man godt kan lide. Det kan for eksempel være "bøger jeg har læst", " steder jeg har været", gode opskrifter osv. Som alle andre sociale medier kan man "like", dele og kommentere på andre "pins" - altså billeder - og man kan naturligvis også dele på Facebook og Twitter.

Hvad kan man bruge dette sociale medie til?

Først og fremmest er Pinterest en kilde til inspiration. Skal du for eksempel holde bryllup eller fest, kan du finde gode opskrifter, ideer til borddækning osv. Pinterest er ligeledes god at have, hvis du browser rundt på internettet og finder noget, som du finder inspirerende og gerne vil gemme til senere brug. Det sociale element i Pinterest gør ligeledes, at du kan dele med andre, give og få feedback.

Kom godt i gang med Pinterest

Hvis du ikke allerede har begivet dig i kast med dette spændende sociale medie, så kan du kan oprette din egen profil på pinterest.com enten via Facebook eller via e-mail. Du kan finde Mad & Bolig ved at søge på os på Pinterest eller blot følge linke her. Rigtig god "pinning"!

Læs mere om: