Tendenser

Mad & Boligs designpris 2013

Vi har brug for din stemme, når vi uddeler Mad & Boligs designpris til et ungt talent. Du kan stemme på dit favoritdesign fra 13. november til 20. november kl. 12.

Den 20. november uddeler vi for første gang Mad & Boligs egen design-pris til et ungt designtalent. Det sker i forbindelse med FSC Design Award, der afholdes for 8. år i træk. Vi har brug for din stemme til at afgøre, hvem vi skal kåre blandt cirka 90 design produceret til FSC Design Award af Danmarks design- og arkitektstuderende.

Vi åbner afstemningen den 13. november kl. 12 her på madogbolig.dk og lukker den igen den 20. november kl. 12. Mad & Boligs designpris overrækkes samme dag i Aller Medias hovedsæde på Havneholmen i København. Du kan følge prisoverrækkelsen på madogbolig.dk - vi sender live.

FSC - du kender dem alle steder fra
FSC står for Forest Stewardship Council og er en global non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC-mærket sidder på produkter af træ fra bæredygtige skove, hvor dyr og planteliv bliver beskyttet, og de mennesker, der arbejder i skoven, får uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn. Alle typer skov kan FSC-certificeres - lige fra nordiske nåleskove til tropiske regnskove.

Det danske kontor FSC Danmark står sammen med partnerne WWF Verdensnaturfonden og Verdens Skove bag konkurrencen, som Mad & Bolig for første gang er mediepartner på.

Læs mere om: