Tendenser

Mad & Boligs designpris 2014

Igen i år uddeler Mad & Bolig en designpris til et ungt talent. Se her de mange flotte og nyskabende design, og stem på din favorit!

AFSTEMNINGEN ER SLUT OG EN VINDER ER FUNDET.

Se hvem der vinder Mad & Boligs designpris og FSC designaward fra kl. 15.30 her på sitet.

Følg designprisuddelingen live fra kl. 15.30 her

Vi har brug for din stemme til at afgøre, hvem vi i år skal kåre som vinder af Mad & Boligs designpris blandt cirka 100 design, som Danmarks design- og arkitektstuderende har skabt i FSC-certificeret træ. Sidste år vandt Anne Halskov Mad & Boligs dengang nystiftede designpris for sin stol Not my chair, der er lavet af overskudstræ fra egegulve.

Læs mere om FSC-mærket

Sådan stemmer du på din designfavorit

Afstemningen kører indtil den 20. november kl. 12, og Mad & Boligs designpris overrækkes samme dag i Aller Medias hovedsæde på Havneholmen i København. Du kan følge prisoverrækkelsen live her på sitet.

AFSTEMNINGEN ER SLUT OG EN VINDER ER FUNDET.

FSC Design Award

Mad & Bolig er samme dag vært ved FSC Design Award. Det er 9. gang, at FSC Danmark udfordrer design- og arkitektstuderende til at forene bæredygtighed med godt design. De studerende har frie hænder til at designe, så længe deres design kan laves i FSC-certificeret træ. En jury af branchefolk, der til daglig arbejder med design, kårer vinderen af FSC Danmarks prestigefyldte pris. Sidste år kårede juryen Adam Holst som vinder af FSC Design Award med hans minimalistiske garderobesystem i egetræ og læder!

Se den flotte skænk, du kan vinde, når du stemmer

I galleriet nedenfor kan du se alle de flotte design, som de design- og arkitektstuderende har skabt i FSC-certificeret træ til Mad & Boligs designpris.

Mad & Boligs designpris 2014

Læs mere om: